Dieren - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Drie goedkope en eenvoudige manieren om mieren te bestrijden

Mieren in huis? Heel vervelend! Zekere gedurende het voorjaar en de zomer kunnen mieren plotseling in groten getalle aanwezig zijn. Ook last van een mierenplaag? Dan zijn er gelukkig genoeg manieren om dit probleem op een goedkope en relatief eenvoudige manier op te lossen. Mieren bestrijden doe je zo.

Lees meer
De hondenverzekering als alternatief voor oplopende dierenartskosten

Gezelschapsdieren zijn voor velen niet uit het leven weg te denken. Het is niet alleen een vorm van troost en een verschaffer van gezelligheid, want uit onderzoek blijkt dat gezelschapsdieren gevoelens van angst, eenzaamheid en depressie doen afnemen en het isolement kunnen doorbreken. In ieder geval is een gezelschapsdier niet goedkoop, zeker als het beestje ziek wordt of een ongeval meemaakt.

Lees meer
Kies de juiste voeding voor jouw hond!

Net zoals wij, hebben huisdieren natuurlijk ook elke dag eten nodig. Hoeveel eten je een hond bijvoorbeeld geeft hangt natuurlijk af van het gewicht en het ras. De een geeft een hond 2x per dag eten, terwijl bij de ander de brokjes de hele dag klaar staan. Het is maar net wat je gewend bent en wat in jullie ritme past. Maar, kun je een hond alle brokjes geven? Of wat is het beste voer?

Lees meer
Je huisdier een zalig leven bezorgen kan ook goedkoop

Huisdieren, je hebt ze in alle vormen en maten. Stuk voor stuk zijn ze uniek. Iedere huisdiereigenaar houdt veel van zijn diertje. Het is namelijk een stukje gezelligheid in huis. Toch kunnen de kosten voor een huisdier al snel oplopen. In dit artikel geven we je uitleg over hoe je kan besparen op de benodigdheden voor je huisdier, uiteraard zonder dat de levenskwaliteit van je vriend achteruit gaat.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.