Herenkleding - Goedkoop.be
Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

De lekkerste kleding voor in de winter

Als het winter is, dan is het tijd om je anders te gaan kleden. In Nederland kan het in de winter best wel koud worden, bijna elk jaar vriest het en kan het soms zelfs gaan sneeuwen. Daarom is het dan ook van belang dat je de juiste kleding hebt voor in de winter om jezelf goed warm te kunnen houden.

Lees meer
Getest: 3x de man box!

Heb jij als man weinig zin om in het weekend tijd te besteden aan kleding kopen? Wij ook niet, daarom testen we man box van The Cloakroom, House of Einstein en Outfittery. Ben je benieuwd naar onze ervaringen, lees dan snel verder!

Lees meer
Tour de Solden: fiets vlot door de solden!

Dat de meeste mannen niet houden van winkelen, laat staan van de solden, is een torenhoog cliché dat elke koopjesperiode weer eens opduikt. Toch blijkt dat mannen best wel prijsgevoelig zijn. De solden zijn bij uitstek hún moment om de beste stuks met flinke korting te scoren. Hoe kunnen we de solden dan beter uitleggen dan vanuit de Tour de France, dat andere grootse evenement in juli?

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.