Supermarkt - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Kleine wasjes, grote wasjes; zo bespaar je op iedere draaibeurt

Kleine wasjes, grote wasjes, gooi ze in de wasmachine… Om je kleding en beddengoed weer schoon en fris te krijgen, is wassen noodzakelijk. Noodzakelijk en als je het niet slim aanpakt, ook best wel prijzig. Denk alleen al aan het wasmiddel, om over het watergebruik nog maar niet te spreken. Hoe pak je het dan slim aan, zal je je misschien nu afvragen? Wel, daar zijn verschillende trucjes voor. Al een beetje nieuwsgierig? Aarzel dan niet en ontdek hier snel alvast een paar van die trucjes.

Lees meer
Getest: de goedkoopste supermarkt van Nederland

Kom je wel eens in Nederland of woon je nabij de Nederlandse grens? Overweeg dan eens om je boodschappen in ons buurland te doen, producten zijn er namelijk over het algemeen een stuk voordeliger dan in België. Maar welke supermarkt kies je nu het liefst? Goedkoop.be nam de prijzen van Nederlandse supermarkten onder de loep en presenteert je in dit artikel de uitkomsten. Lees mee en bespaar voortaan op je vlees, vis, groenten, fruit en lekkernijen…

Lees meer
Kromkommertijd: voortaan koop je voordelig je groenten

De kromkommertijd is aangebroken, want voortaan liggen er ‘lelijke groenten’ in de schappen van de supermarkt. Stel je hierbij voor: tomaten met rare bobbels, kromme komkommers en andere vergroeide groenten die afwijken van het ‘normale’. Toch hebben ze meer voordelen dan op het eerste gezicht lijkt. Lees verder om er meer over te ontdekken.

Lees meer
De geheimen van winkels & hoe je ze te slim af bent

Ben je ooit al eens naar een winkel geweest om één item te kopen en thuisgekomen met heel wat meer dan je had voorzien? Waarschijnlijk wel… Heb je daarbij opgemerkt dat veel van die producten naast elkaar waren geplaatst op hetzelfde rek? Misschien was er ook wel een betere lichtinval en heel wat promoties? Wel, dit zijn de trucjes van de supermarkt.

Lees meer
Albert Heijn’s Route 99: de kortste weg naar korting!

Het hamsterééééén kennen we ondertussen al, maar Albert Heijn heeft wel meer topacties in petto. Zo loopt Route 99 deze week pal door Albert Heijn. Langs de route shop je een hoop artikelen voor amper 99 cent! Zo’n straffe bespaartip verdient uiteraard al onze aandacht.

Lees meer
Hamsterééééén bij Albert Heijn!

Boodschappen doen: niemand kan er omheen, of je nu naar de supermarkt gaat of het liever online doet. De een let op iedere eurocent, de ander gooit de boodschappen achteloos in het winkelmandje en betaalt met de ogen dicht. Wie houdt er echter niet van aanbiedingen?! De komende week profiteer je bij Albert Heijn van de Hamsteractie vol waanzinnige aanbiedingen. Je dagelijkse boodschappen aan bodemprijzen, dat wil jij toch ook?!

Lees meer
Online en snel boodschappen doen: Gewoon bij Albert Heijn

Druk, druk, druk! Af en toe zou je willen dat een dag uit meer dan 24u bestond.Helaas is dat niet zo en zul je dus alles op orde moeten krijgen met het juiste timemanagement. En misschien ook wel met wat hulp uit onverwachte hoek. Zoals met de online boodschappenservice van Albert Heijn. De rit naar de supermarkt, het zoeken naar een parkeerplaats, de wachtrij bij de kassa..Verspil er geen tijd meer aan, maar bestel bij Albert Heijn en haal vervolgens in mum van tijd je spullen op. Makkelijk!

Lees meer
Het huishoudboekje van onder het stof gehaald

Een huishouden runnen, er komt heel wat bij kijken. De inkomsten zijn relatief makkelijk bij te houden, maar waar al dat geld dan weer naartoe gaat, dat is een pak moeilijker te achterhalen. Gelukkig bestaat er een perfect hulpmiddel om het overzicht over inkomsten en uitgaven te bewaren. Helemaal terug van weggeweest: het huishoudboekje.

Lees meer
Tips om te besparen in de supermarkt

Wie denkt aan besparen, beknibbelt nogal snel op ‘luxe’zaken als reizen, kledij en vrijetijdsbestedingen. Besparen begint echter bij de kleine dagelijkse dingen. Tijd dus om wat tips op een rijtje te zetten om bij elk supermarktbezoek enkele euro’s uit te sparen.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.