Baby en kind - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Verschillende betaalbare manieren om je kindje te vermaken

Het is een algemene misvatting dat het vermaken van kinderen altijd duur moet zijn. Natuurlijk, je kunt veel geld uitgeven aan het nieuwste speelgoed of de meest geavanceerde gadgets, maar er zijn tal van betaalbare opties die net zo effectief, zo niet meer, zijn om je kind te vermaken. Van de "beste loopfiets" tot de simpelste wipstoel, er is voor elk budget een speelse oplossing. Hier zijn enkele inspirerende en betaalbare manieren om je kleintje bezig te houden:

Lees meer
Goedkope babyshower- en/of kraamcadeaus

Er is weer een kleintje op komst bij jullie in de familie of wellicht in de vriendengroep. Soms kan het nieuws alleen al overwelmend zijn, omdat je zelf misschien ook op het punt bent aangekomen, waarbij een klein wondertje heel welkom is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over kraamcadeaus… We zetten de leukste baby cadeaus op een rijtje, zodat je genoeg inspiratie hebt...mocht het zover zijn.

Lees meer
4 tips om te besparen op geboortekaartjes

De gemiddelde prijs voor 50 geboortekaartjes bedraagt € 114. En dat is zonder postzegels en enveloppen. Als je weet dat sommigen meer dan 100 geboortekaartjes bestellen snap je dat geboortekaartjes allesbehalve goedkoop zijn. Toch zijn er wel degelijk manieren om te besparen op de geboortekaartjes. Ze zijn niet bijster ingewikkeld en zet wat je bespaart maar meteen op de pamperrekening, daar heeft je kindje later ook nog iets aan.

Lees meer
Ontvang voor en tijdens je zwangerschap gratis producten

Heb jij al gehoord van De Roze Doos? Als lid ontvang je tijdens en na je zwangerschap gratis geschenkdozen t.w.v. € 800. Hierin vind je onder meer leuke babyspulletjes, handige informatie en talloze kortingsbonnen.

Lees meer
6 knutseltips voor Sinterklaas

Wat is nu beter op van die druilerige, winterse dagen dan het inlassen van een knutselmiddag met je kinderen? Gelukkig zijn er genoeg feestdagen die inspiratie bieden voor het maken van allerlei leuke knutselwerkjes. Ook voor Sinterklaas kun je weer helemaal losgaan met het maken van de mooiste kunstwerken, natuurlijk geïnspireerd op Sint en Piet.

Lees meer
Zo scoor je goedkope schoolspullen!

Het cliché ‘kinderen kosten een huis’ is nog nooit bewezen noch ontkracht. Dat een kroost opvoeden een financiële inspanning is, dat weet iedereen. Een groot financieel aspect verbonden aan kinderen is school. Nu het nieuwe schooljaar heel dicht voor de deur staat, geven we je graag enkele tips mee om dit jaar te kunnen starten met een goedkope volle boekentas voor je kids.

Lees meer
6 tips om het speelgoed van je kind op te bergen

Speelgoed heb je vaak in flinke hoeveelheden. Je kind speelt met van alles gedurende de dag. Maar waar laat je al dat speelgoed eigenlijk? En hoe zorg je dat je ook nog een beetje leuk en mooi kunt wonen? Hier vind je 6 handige tips om het speelgoed van je kind op te bergen.

Lees meer
Een babysit zoeken via een app; zo werkt het!

Het is voor veel ouders één van de spannendste ‘eerste keren’ in het ouderschap: de eerste keer dat ze hun lieftallige koter gaan toevertrouwen aan een babysitter. Want hoe zal de kleine erop reageren? En is de oppas eigenlijk wel te vertrouwen? Het zijn vragen die veel bezorgde ouders zichzelf stellen voordat ze een babysit inhuren. Gelukkig zijn er tegenwoordig apps die je kunnen helpen bij het vinden van een goede en betrouwbare babysitter. Hieronder nemen we 3 babysitt apps onder de loep.

Lees meer
Maak je klaar voor een nieuw schooljaar met deze topdeals

Nog even en het is gedaan met de zomervakantie! Na zo’n heerlijke periode is het altijd lastig om weer om te schakelen naar het gewone school- en werkleven. Echter, met de juiste voorbereiding verloopt het allemaal net wat soepeler. Een goed gevulde boekentas, een trendy outfit, spullen voor op kot, wellicht een nieuwe laptop… Maak je klaar voor het nieuwe school- en werkjaar en ontdek hier de beste deals!

Lees meer
Een meesterlijk nieuw schooljaar: shop de nieuwste trends voordelig!

Een andere klas, vreemde leerkrachten en nieuwe vrienden: het begin van een schooljaar is voor veel kinderen een zeer spannend moment. Zeker bij de overgang naar een middelbare school zijn de verschillen groot. Je kids gaan zelfverzekerder naar school met nieuwe en trendy spulletjes, maar wat zijn de huidige trends en wat heb je allemaal nodig? Lees snel verder!

Lees meer
Terug naar school met een goedkoop gevulde boekentas

Op 1 september gaan de schoolpoorten weer open na een heerlijk lange zomervakantie. Zet jij voor het eerst je kleine dreumes af op school of wordt het al routine voor je opgroeiende kinderen? Van kleuters tot middelbare scholieren, ze hebben allemaal heel wat spulletjes nodig om het schooljaar goed te starten. Wat er allemaal in die boekentas moet en waar je het voordelig vindt, zoekt Goedkoop.be vandaag voor je uit.

Lees meer
Kindje op komst? Kies nu een degelijke, goedkope babyuitzet!

Tellen jullie stilaan af naar de komst van jullie eerste spruit? Eerst en vooral proficiat! Dat kleine wonder verdient de beste zorgen, te beginnen bij de babyuitzet. Voor je spaarpotje protesteert, tonen we hier op Goedkoop.be dat het ook goedkoop kan.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.