Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Maak je klaar voor een nieuw schooljaar met deze topdeals

Nog even en het is gedaan met de zomervakantie! Na zo’n heerlijke periode is het altijd lastig om weer om te schakelen naar het gewone school- en werkleven. Echter, met de juiste voorbereiding verloopt het allemaal net wat soepeler. Een goed gevulde boekentas, een trendy outfit, spullen voor op kot, wellicht een nieuwe laptop… Maak je klaar voor het nieuwe school- en werkjaar en ontdek hier de beste deals!

Lees meer
Tweedehands babyspullen? Dit doe je ermee!

Een kindje dat geboren wordt… het zorgt voor meer dan alleen maar eindeloze liefde en slapeloze nachten. Je hebt er een heuse uitzet voor nodig, al die babyspullen lijken soms wel een huishouden op zich. Wat nu als je uit de luiers bent? Wat kun je dan beginnen met al die spullen, die meestal nog in perfecte staat zijn? Ik zocht het even voor je uit! Wie dan weer op zoek is naar voordelige tweedehandsspullen, kan ook best maar even verder lezen.

Lees meer
Een veilig huis voor de kleinste wereldontdekkers

Hoera, de kleine schavuit kan op eigen krachten rondkruipen of stappen. Niet alleen een mijlpaal, maar ook het begin van één groot ontdekkingsavontuur. Alles is nieuw en spannend en moet gevoeld, geproefd en geroken worden. Gevaar, dat zien de boefjes nog niet. Jij als (groot)ouder des te meer. Met onderstaande tips maak je je huis een pak kindvriendelijker en kun je de kleine zonder al te veel zorgen laten avonturieren.

Lees meer
Een meesterlijk nieuw schooljaar: shop de nieuwste trends voordelig!

Een andere klas, vreemde leerkrachten en nieuwe vrienden: het begin van een schooljaar is voor veel kinderen een zeer spannend moment. Zeker bij de overgang naar een middelbare school zijn de verschillen groot. Je kids gaan zelfverzekerder naar school met nieuwe en trendy spulletjes, maar wat zijn de huidige trends en wat heb je allemaal nodig? Lees snel verder!

Lees meer
Terug naar school met een goedkoop gevulde boekentas

Op 1 september gaan de schoolpoorten weer open na een heerlijk lange zomervakantie. Zet jij voor het eerst je kleine dreumes af op school of wordt het al routine voor je opgroeiende kinderen? Van kleuters tot middelbare scholieren, ze hebben allemaal heel wat spulletjes nodig om het schooljaar goed te starten. Wat er allemaal in die boekentas moet en waar je het voordelig vindt, zoekt Goedkoop.be vandaag voor je uit.

Lees meer
Kindje op komst? Kies nu een degelijke, goedkope babyuitzet!

Tellen jullie stilaan af naar de komst van jullie eerste spruit? Eerst en vooral proficiat! Dat kleine wonder verdient de beste zorgen, te beginnen bij de babyuitzet. Voor je spaarpotje protesteert, tonen we hier op Goedkoop.be dat het ook goedkoop kan.

Lees meer
Dit mag niet ontbreken in de kinderkamer: een checklist

Een naam zoeken, doopsuiker kiezen, kaartjes ontwerpen en niet te vergeten, de kinderkamer inrichten. Het wordt een eigen plekje voor je baby en verdient dus best wat aandacht. Hoe pak je dat nu voordelig aan? Goedkoop.be maakte een checklist met wat je zeker niet over het hoofd mag zien.

Lees meer