Games en console - Goedkoop.be
Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Games en console

Verantwoord gamen, zo pak je het aan!

Gaming, je ziet het steeds meer. Of het nu een spelletje op de telefoon is, de Xbox of op de computer. Iedereen heeft ooit in zijn leven gegamed, maar hoe houd je nu controle over je kind met het gamen? Dit is belangrijk, zodat je kind zich niet verliest in het gamen en omdat andere verplichtingen voor zouden moeten gaan. In dit artikel vind je informatie over hoe je controle houdt op het gamen.

Lees meer
De Nintendo Switch: waarom het dé nieuwe spelcomputer is

We zaten er al een tijdje op te wachten, maar hij is er nu echt: de Nintendo Switch! Dit nieuwe paradepaardje van Nintendo is de opvolger van de Wii U en belooft een groot succes te worden. Het is Nintendo namelijk wederom gelukt een uniek product op de markt te brengen, maar wat is dat product nu eigenlijk?

Lees meer
PS4 Pro en Xbox One S gepresenteerd, wat is nieuw?

Precies een jaar geleden vertelden we je over de verschillen tussen de PlayStation 4 en de Xbox One, zodat je de juiste keuze kon maken bij het kopen van een van die spelcomputers. Nu recent de PlayStation 4 Pro en de Xbox One S geprenteerd zijn, leggen we opnieuw de verschillen naast elkaar.

Lees meer
Hoe kies ik de beste spelconsole? PlayStation 4 vs Xbox One

Haal je voor het eerst een spelconsole in huis of ben je aan een volgend exemplaar toe? Het vergt wat denkwerk om de perfecte console uit te kiezen. We kunnen echter niet zomaar stellen dat deze of gene de beste spelconsole is, die bestaat simpelweg niet. Is de Xbox ideaal voor de ene, dan kiest een ander weer voor PlayStation. Alles hangt af van je eigen wensen en beschikbare budget.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.