Games en console - Goedkoop.be
Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Games en console

Koop je games voor een prikje tijdens de Steam Sales

Voor gameliefhebbers is er een hele mooie tijd aangebroken: er staan namelijk weer Steam Sales voor de deur! Tijdens deze sales kun je echt voor een prikje de tofste, nieuwe games scoren via Steam: ’s werelds grootste online spellenplatform. We hebben net een grote Halloween Sale achter de rug, maar voor dit jaar staan er nog twee Steam Sales op de planning, namelijk de Autumn Sale en de grootste: de Winter Sale.

Lees meer
Smartphone als spelconsole

Laatste jaren is er een enorme stijging in de populariteit van spelletjes op de smartphone. Dit zorgt er voor dat men vaker consoles zoals Xbox links laat liggen, en ervoor kiest om te gamen op een compacter portabel scherm. Wat het dus een stuk goedkoper maakt als je de prijzen van een spelconsole vergelijkt met een smartphone. Gezien de mobile games ontworpen zijn om op verschillende soorten smartphones te werken, van verschillende merken tot prijzen toe.

Lees meer
Scoor goedkope PC, Xbox en PS4 games

Ben jij een fervente PC gamer of vind je dat een potje FIFA af en toe wel eens moet kunnen? Niets zo leuk als een avondje met vrienden op de PS4 of Xbox! Helaas betaal je je soms blauw aan games, daarom zochten wij voor jou uit waar je goedkoop je games kan kopen.

Lees meer
Verantwoord gamen, zo pak je het aan!

Gaming, je ziet het steeds meer. Of het nu een spelletje op de telefoon is, de Xbox of op de computer. Iedereen heeft ooit in zijn leven gegamed, maar hoe houd je nu controle over je kind met het gamen? Dit is belangrijk, zodat je kind zich niet verliest in het gamen en omdat andere verplichtingen voor zouden moeten gaan. In dit artikel vind je informatie over hoe je controle houdt op het gamen.

Lees meer
De Nintendo Switch: waarom het dé nieuwe spelcomputer is

We zaten er al een tijdje op te wachten, maar hij is er nu echt: de Nintendo Switch! Dit nieuwe paradepaardje van Nintendo is de opvolger van de Wii U en belooft een groot succes te worden. Het is Nintendo namelijk wederom gelukt een uniek product op de markt te brengen, maar wat is dat product nu eigenlijk?

Lees meer
PS4 Pro en Xbox One S gepresenteerd, wat is nieuw?

Precies een jaar geleden vertelden we je over de verschillen tussen de PlayStation 4 en de Xbox One, zodat je de juiste keuze kon maken bij het kopen van een van die spelcomputers. Nu recent de PlayStation 4 Pro en de Xbox One S geprenteerd zijn, leggen we opnieuw de verschillen naast elkaar.

Lees meer
Hoe kies ik de beste spelconsole? PlayStation 4 vs Xbox One

Haal je voor het eerst een spelconsole in huis of ben je aan een volgend exemplaar toe? Het vergt wat denkwerk om de perfecte console uit te kiezen. We kunnen echter niet zomaar stellen dat deze of gene de beste spelconsole is, die bestaat simpelweg niet. Is de Xbox ideaal voor de ene, dan kiest een ander weer voor PlayStation. Alles hangt af van je eigen wensen en beschikbare budget.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.