Sport - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

De beste sporten low-impact voor een goede gezondheid

We weten allemaal dat het erg belangrijk is om dagelijks voldoende te bewegen. We staan echter niet allemaal te springen om uitputtende HIT trainingen te volgen. Gelukkig zijn er genoeg low-impact sporten zijn waarmee je je hele lichaam kunt trainen. Deze sporten zorgen voor een verbeterd uithoudingsvermogen, meer energie en een betere gezondheid. Nog een voordeel? Het merendeel van deze sporten kun je gratis volgen.

Lees meer
Sporten met een budget

Sporten is gezond. Het kan echter ook duur zijn. Je hebt er kleding en middelen voor nodig. En de abonnementen van de verenigingen en clubs zijn ook al zo duur. Al is de eerste stap om te sporten met een budget kiezen voor Fitness Gent. Daar kan het namelijk allemaal een stuk voordeliger. Dat scheelt dus al flink en geeft je toch de nodige mogelijkheden. Dit is niet de enige tip waar je iets aan kunt hebben. Om lekker te sporten met een budget, kunnen ook de volgende zaken je van dienst zijn.

Lees meer
Sportartikelen aan een spotprijsje

Ben jij jouw workouts beu? Kan je wat inspiratie gebruiken? Of heb je nood aan een uitdaging? Het is niet nodig om een duur fitnessabonnement te starten of machines aan te kopen. Hieronder hebben we 5 sportmaterialen opgesomd waar je geen fortuin aan moet uitgeven. Deze goedkope sportartikelen helpen jou op weg om je doelen te bereiken.

Lees meer
Wees je beste zelf: 8 tips voor effectieve en goedkope home workouts

Zit jij tegenwoordig ook dagenlang achter je computerbeeldscherm thuis en plof je na een lange dag werken op de bank om nog wat televisie te kijken? Blijf je ook deze winter het liefst veilig binnen en dan bij voorkeur in horizontale stand? Zorg dat je niet vastgeroest raakt aan de bank en de corona-kilo’s permanent worden! Sporten kun je namelijk ook heel gemakkelijk en goedkoop thuis doen.

Lees meer
De goedkoopste manieren om snel fit te worden

Slechte conditie? Gebrek aan energie? Daar is gemakkelijk wat aan te doen. En dat hoeft niet veel te kosten. Om je helemaal weer fit te gaan voelen, is het belangrijk om te gaan sporten en je voedingspatroon aan te passen. Een van de goedkoopste manieren om te gaan sporten is bij Basic-Fit fitness te gaan doen. Ontdek hier nog meer goedkope manieren om snel fit te worden.

Lees meer
Grote sportwedstrijden die wel nog doorgaan

Het corona-virus was een grote domper voor de sportwereld en dus ook de vele atleten die hun seizoen in het water zagen vallen. Wielerwedstrijden werden uitgesteld, de voetbalcompetitie werd grotendeels afgelast en ook tennis lag stil. Maar niet langer getreurd, want heel wat sporten zijn al aan een heropstart begonnen. Lees verder en ontdek welke wedstrijden jij terug op de voet kan volgen.

Lees meer
Sporten hoeft niet duur te zijn dankzij deze 4 tips

Is het je goede voornemen om dit jaar wat sportiever te zijn? Best toevallig dat het ook een voornemen van je is om meer te sparen. Sporten kan soms behoorlijk wat geld kosten, laat dit je niet weerhouden om actief te zijn en te sparen. Met deze 4 tips kan je namelijk heel low budget tot zelf gratis aan je conditie werken. Zo blijf je voordelig in vorm!

Lees meer
De buitenspelregel voor vrouwen uitgelegd!

Morgen wordt het WK 2018 afgetrapt en op 18 juni spelen onze Duivels hun eerste wedstrijd. Leuk, al die matches, maar hoe zit het ook alweer met de buitenspelregel? Wij maakten een kort filmpje waarin de buitenspelregel duidelijk uitgelegd wordt – maar dan speciaal voor vrouwen!

Lees meer
Geniale voorzet: scoor met deze voetbalregels voor vrouwen!

Met de 5e duiveluitdaging – maak de grootste vrouwenspionkop in de geschiedenis van het Belgische voetbal - zetten de Rode Duivels eerder al de toon. Iedereen supportert mee, jong of oud, klein of groot, man of vrouw. Bang dat je uit de toon valt tussen het mannelijke geweld? Geen nood, met deze infographic krijg je de belangrijkste voetbalregels zo onder de knie!

Lees meer
Dé strategie voor een spannende WK avond bij je thuis!

De Rode Duivels gekte is compleet losgebarsten, want we zijn er bij dit EK in Frankrijk! Alles, maar dan ook alles kleurt zwart/geel/rood of is bedrukt met het Rode Duivels logo. Van bierblikken tot volledige outfits.. België wint sowieso in supportersenthousiasme! Maar waar kijken we de matchen? Op café? Gezellig, maar ook wat prijzig. Net zo plezant en stukken voordeliger is om vrienden thuis uit te nodigen. Goedkoop.be stelde dé strategie op voor het perfecte WK voetbalavondje bij je thuis.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.