Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Geniale voorzet: scoor met deze voetbalregels voor vrouwen!

Met de 5e duiveluitdaging – maak de grootste vrouwenspionkop in de geschiedenis van het Belgische voetbal - zetten de Rode Duivels eerder al de toon. Iedereen supportert mee, jong of oud, klein of groot, man of vrouw. Bang dat je uit de toon valt tussen het mannelijke geweld? Geen nood, met deze infographic krijg je de belangrijkste voetbalregels zo onder de knie!

Lees meer
Dé strategie voor een spannende WK avond bij je thuis!

De Rode Duivels gekte is compleet losgebarsten, want we zijn er bij dit EK in Frankrijk! Alles, maar dan ook alles kleurt zwart/geel/rood of is bedrukt met het Rode Duivels logo. Van bierblikken tot volledige outfits.. België wint sowieso in supportersenthousiasme! Maar waar kijken we de matchen? Op café? Gezellig, maar ook wat prijzig. Net zo plezant en stukken voordeliger is om vrienden thuis uit te nodigen. Goedkoop.be stelde dé strategie op voor het perfecte WK voetbalavondje bij je thuis.

Lees meer