Sport - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

De goedkoopste manieren om snel fit te worden

Slechte conditie? Gebrek aan energie? Daar is gemakkelijk wat aan te doen. En dat hoeft niet veel te kosten. Om je helemaal weer fit te gaan voelen, is het belangrijk om te gaan sporten en je voedingspatroon aan te passen. Een van de goedkoopste manieren om te gaan sporten is bij Basic-Fit fitness te gaan doen. Ontdek hier nog meer goedkope manieren om snel fit te worden.

Lees meer
Grote sportwedstrijden die wel nog doorgaan

Het corona-virus was een grote domper voor de sportwereld en dus ook de vele atleten die hun seizoen in het water zagen vallen. Wielerwedstrijden werden uitgesteld, de voetbalcompetitie werd grotendeels afgelast en ook tennis lag stil. Maar niet langer getreurd, want heel wat sporten zijn al aan een heropstart begonnen. Lees verder en ontdek welke wedstrijden jij terug op de voet kan volgen.

Lees meer
Sporten hoeft niet duur te zijn dankzij deze 4 tips

Is het je goede voornemen om dit jaar wat sportiever te zijn? Best toevallig dat het ook een voornemen van je is om meer te sparen. Sporten kan soms behoorlijk wat geld kosten, laat dit je niet weerhouden om actief te zijn en te sparen. Met deze 4 tips kan je namelijk heel low budget tot zelf gratis aan je conditie werken. Zo blijf je voordelig in vorm!

Lees meer
De buitenspelregel voor vrouwen uitgelegd!

Morgen wordt het WK 2018 afgetrapt en op 18 juni spelen onze Duivels hun eerste wedstrijd. Leuk, al die matches, maar hoe zit het ook alweer met de buitenspelregel? Wij maakten een kort filmpje waarin de buitenspelregel duidelijk uitgelegd wordt – maar dan speciaal voor vrouwen!

Lees meer
Geniale voorzet: scoor met deze voetbalregels voor vrouwen!

Met de 5e duiveluitdaging – maak de grootste vrouwenspionkop in de geschiedenis van het Belgische voetbal - zetten de Rode Duivels eerder al de toon. Iedereen supportert mee, jong of oud, klein of groot, man of vrouw. Bang dat je uit de toon valt tussen het mannelijke geweld? Geen nood, met deze infographic krijg je de belangrijkste voetbalregels zo onder de knie!

Lees meer
Dé strategie voor een spannende WK avond bij je thuis!

De Rode Duivels gekte is compleet losgebarsten, want we zijn er bij dit EK in Frankrijk! Alles, maar dan ook alles kleurt zwart/geel/rood of is bedrukt met het Rode Duivels logo. Van bierblikken tot volledige outfits.. België wint sowieso in supportersenthousiasme! Maar waar kijken we de matchen? Op café? Gezellig, maar ook wat prijzig. Net zo plezant en stukken voordeliger is om vrienden thuis uit te nodigen. Goedkoop.be stelde dé strategie op voor het perfecte WK voetbalavondje bij je thuis.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.