Verzekeren - Goedkoop.be
Geldzaken

Persoonlijke financiën, we denken er liever niet al te veel aan. Toch kunnen we er niet omheen, elke maand moeten een aantal vaste kosten betaald worden. Ook een appeltje voor de dorst zetten we best opzij, en nee, niet in een sok onder onze matras. Hoe je die geldzaken het best aanpakt, dat zoeken wij met plezier voor je uit.

Het belang van een uitvaartverzekering

Als je in de bloei van je leven staat, dan ben je niet zo snel bezig met de dood. Vaak denk je er pas echt bewust over na als je een dierbare verliest of zelf ernstig ziek wordt. Op die momenten komt de dood akelig dichtbij. De dood is een onderwerp dat we het liefst zo veel mogelijk vermijden, maar toch moeten we er meer over praten. Dan komen er belangrijke zaken aan het licht. In deze blog lees je over het belang van een uitvaartverzekering, maar ook over het belang van praten over de dood.

Lees meer
Rij veilig én voordelig: tips voor goedkope autoverzekeringen

Om met een veilig gevoel de weg op te gaan, is het belangrijk dat je de nodige verzekeringen op orde hebt. Daarom is het altijd een goed idee om alvast op zoek te gaan naar de beste autoverzekering en het meest voordelige tarief op te zoeken. Alleen zo weet je zeker dat je de beste deal afsluit. Is je interesse gewekt? En kom je daar maar al te graag meer over te weten? Hoe je dat het beste aan kunt pakken, lees je in deze blog.

Lees meer
Sluit vandaag nog een hospitalisatieverzekering af

Ben je van plan om binnenkort in België te gaan wonen of ben je recentelijk al verhuisd? Dan is het verstandig om een hospitalisatieverzekering af te sluiten. De meeste Belgen hebben zo’n verzekering voor hun familieleden afgesloten. Waarom jij er vandaag nog een af wil sluiten, lees je in dit artikel.

Lees meer
Leef goedkoper door te besparen op je verzekeringen

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt besparen en goedkoper kunt leven. Denk eens aan een abonnement, energieleveranciers en verzekeringen. We vertellen er graag meer over in dit artikel.

Lees meer
Leg je wensen vast bij de notaris

Een bezoek aan de notaris staat waarschijnlijk niet bovenaan je wensenlijstje. Desondanks is het zeker de moeite waard om het een en ander vast te laten leggen. Eigenlijk is het best opvallend dat notarissen een saaie reputatie hebben. Dankzij hun diensten krijgen jouw wensen juridische waarde. Jammer genoeg maken niet genoeg inwoners van België hier gebruik van. Terwijl de kosten vaak erg meevallen. Bovendien voorziet een notaris je graag van gratis advies.

Lees meer
Tips bij het aanschaffen van een scooter

Ben je op zoek naar een goedkope scooter? In dat geval zijn er een aantal factoren om rekening mee te houden. Lees daarom ons artikel goed door.

Lees meer
Besparen op de vaste lasten van jouw auto doe je zo

Het doet altijd weer pijn als je vaste lasten van je bankrekening worden afgeschreven. Het is op zijn zachts gezegd niet het meest geliefde moment van de maand. Hoe fijn is het als je hier op zou kunnen besparen? Neem bijvoorbeeld de lasten die je hebt op je auto. Op welke manier je hier eventueel op zou kunnen besparen? Wij lichten er een aantal toe.

Lees meer
Je auto (mee)verhuizen van BE naar NL: zo doe je dat goedkoop & snel!

Verhuis je binnenkort vanuit België naar Nederland of twijfel je er nog over? Voor het meeverhuizen van je auto hoef je het niet te laten! Die neem je door enkele stappen uit te voeren gewoon met je mee. Nu nog alleen even de goedkoopste autoverzekering vinden. Hulp hierbij nodig? Wij loodsen je door deze verhuizing heen!

Lees meer
Besparen op je autoverzekering? Zo doe je dat!

Een autoverzekering is niet alleen noodzakelijk, maar vaak ook nog eens een vervelende kostenpost. Hoe fijn zou het zijn om dit bedrag te verlagen, of zelfs een paar maanden helemaal te missen? Het kan! Wij zochten de mogelijkheden voor je uit en verklappen ze graag in dit artikel.

Lees meer
Ontspannen op reis dankzij de juiste reisverzekering!

Als fervente reiziger heb je waarschijnlijk al heel wat reisplannen voor het komende jaar! Ben je van plan om er meer dan 1 keer op uit te trekken, dan is een jaarlijkse reisverzekering een interessante optie voor jou. Zo kan je meteen een heel jaar op vakantie zonder zorgen! Hier geven we je een korte inleiding tot de wereld van de reisverzekeringen!

Lees meer
Zonder stress de piste op met skibijstand!

Op skiverlof vertrekken is een feest! Maar… ook altijd een beetje stress. Zal er wel sneeuw zijn? Zullen de kinderen het leuk vinden op de latten? Kan de auto het wel aan in de bergen? Veel zorgen die soms als een donkere wolk boven je dure vakantie hangen… Gelukkig bestaat er een oplossing, waardoor je zonder zorgen vertrekt. Lees hier alle voordelen van de skibijstand!

Lees meer
Een job in Nederland: het werkt zo! (3)

Je hebt je droombaan in Nederland gevonden. Je werkt er graag en van alle zaken rondom zorgverzekeringen en belastingen ben je nu op de hoogte. De onduidelijkheden wat betreft vakantie, kinderbijslag , ziekte en pensioen hopen we met dit artikel voor een groot deel bij je weg te nemen. Goedkoop.be trok voor de laatste keer de grens over om vragen over deze bovengenoemde onderwerpen voor je te kunnen beantwoorden.

Lees meer
Een job in Nederland: het werkt zo! (2)

Je bent alweer een tijdje aan het werk in Nederland. Alle zorgen over verzekeringen zijn aan de kant, dat is allemaal pico bello op orde. Maar nu komt het volgende; de belastingen. Waar ben je belastingplichtig? Is dat in woon-of werkland? En doe je dan alleen aangifte in Nederland of ook in België? Goedkoop.be stapte wederom de grens over om meer duidelijkheid te krijgen over al deze belastingzaken. Dat is weer een last van je schouders.

Lees meer
Een job in Nederland: het werkt zo! (1)

Je zit al een tijd zonder werk en in eigen land wil het niet vlotten met sollicitaties. In Nederland daarentegen, liggen de banen in jouw werktak, voor het oprapen. Een goede optie! De kilometers zijn te overbruggen. Maar hoe zit het met de fiscale zaken en de sociale zekerheid? Die zijn in elk land verschillend. Waar op te letten en wat moet er geregeld worden? Goedkoop.be stapte de grens over om meer duidelijkheid te krijgen over de voornaamste zaken die komen kijken bij een job in Nederland.

Lees meer
Op weg naar de voordeligste autoverzekering

Met het jaarlijkse autosalon voor de deur, leek het ons interessant om eens de digitale snelweg op te gaan en uit te zoeken wat er zoal komt kijken bij de aankoop van een auto. Betaal je het voertuig uit eigen zak of sluit je een autolening af? Waar let je dan op? En wat als je dan trotse autobezitter bent? De BA-verzekering is verplicht, maar sluit je daarbij nog aanvullende verzekeringen af? We baande een pad door alle info om je zo met hoge snelheid naar dé autolening-en zekering te leiden.

Lees meer
Zorgeloos op vakantie met een goedkope reisverzekering

Voor je je zonder zorgen neerploft in een strandstoel op een exotisch strand – met cocktail graag – of aan een uitdagend reisavontuur begint, moet wel een en ander geregeld worden. Een reisverzekering bijvoorbeeld. Goedkoop.be zocht het voor je uit!

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.