Afvallen - Goedkoop.be
Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

REVIEW: Sporten & doelen behalen met Myprotein eiwitten & kleding!

Ken jij Myprotein al? Dit merk is vooral bekend van de vele soorten en smaken eiwitshakes, proteïnerepen, voedingssupplementen en vitaminen. Hier houdt het aanbod echter niet op, want ook op het gebied van sportkleding zit je er aan het juiste adres. Wil je meer weten over dit merk en de producten? Wij testten er een aantal voor je uit, zodat jij gemakkelijker je weg vindt op Myprotein.be. Lees je mee?!

Lees meer
Weight Watchers: het werkt en hoe?!

Strak, fit en zonder extra kilo’s de zomer in; dat wil natuurlijk iedereen. Heb je in december al het voornemen gemaakt om wat overtollige pondjes te doen verdwijnen, maar nog steeds geen resultaat? Vallen vele diëten al af, omdat je er heel veel dingen voor moet laten of dat het niet te combineren is met je drukke leven? Maak dan vandaag nog kennis met Weight Watchers, oftewel WW. Goedkoop.be vogelde uit hoe het programma/dieet nu precies in elkaar steekt.

Lees meer
Diëten op ieders maat

Je zeult al te lang met extra’s kilo’s, de hoogste tijd dus om er wat aan te doen. Maar waar begin je? Gezonder eten, meer sporten of toch maar een dieet? En welk dieet dan? Er zijn er tegenwoordig zoveel en er komen steeds hippere varianten bij. Om je op weg te helpen naar je ideale streefgewicht, is Goedkoop.be in de wereld van het diëten gedoken en heeft er voor jou 5 populaire manieren van afslanken uitgepikt. Aan jou alleen nog de taak om de balans op te maken en aan de slag te gaan!

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.