Wellness - Goedkoop.be
Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Top 5 goede voornemens voor 2020

Goede voornemens, doe jij eraan mee? Een lijstje met goede voornemens kan je helpen om weer (nieuwe) motivatie te vinden voor datgene wat je wilt bereiken. Alleen, als het dan (wéér) niet lukt, kan het er ook voor zorgen dat je er juist somberder van wordt.

Lees meer
Omega-3 en visolie: goedkoop soms duurkoop

Je kunt geen supermarkt binnenlopen zonder Omega-3 op de verpakkingen te zien staan. Boter, vis, eieren, de ene verpakking beweert nog meer Omega-3 te bevatten dan de andere. Maar wat is Omega-3 nu eigenlijk en waar is het goed voor?

Lees meer
Wellness: laat je verwennen in de Ardennen!

Bij de Ardennen denken we vaak aan natuur, wandelen, bergen en survival, maar wist je dat er in de Ardennen veel meer te beleven is dan dat? Ook voor wie de voorkeur geeft aan ontspannen en relaxen zijn de Ardennen de ideale uitvalsbasis. Lees verder en ontdek hoe je jouw verblijf omtovert in een aangename wellness-sensatie.

Lees meer
Het nieuwe jaar komt eraan, vol originele voornemens om voor te gaan!

Een traditie die niemand kan laten op oudejaar is goede voornemens maken. Meestal gaat dit om klassiekers zoals stoppen met roken, gezonder eten of meer sporten. Het kan echter ook anders, origineler, waarschijnlijk ook doeltreffender. De meeste goede voornemens sneuvelen al na een paar maanden of zelfs nog in de maand januari en dat is zonde, toch? Ontdek hier de origineelste voornemens voor 2018 en kom te weten hoe je je er ook echt aan kan houden!

Lees meer
Thuis genieten van een goedkoop dagje wellness

Een dagje wellness zorgt voor de ultieme ontspanning. Stress door de dagelijkse beslommeringen en het werk verdwijnt als sneeuw voor de zon. Waarom zou je jezelf thuis niet trakteren op een heerlijke, goedkope verwendag?

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.