Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Nieuwe zonnebril? Houd dan dit in het oog!

De zonnebril, in de zomer kan je bijna niet zonder. Zo’n bril is ideaal om in het zonnetje toch goed te kunnen kijken, zonder verblind te worden en kan bovendien kwaaltjes als hoofdpijn voorkomen. De prijs van zonnebrillen verschilt echter enorm, maar waarom? We gingen op onderzoek.

Lees meer
Zalando viert Valentijn voordelig in stijl

Verras jij je Valentijn liefst van al met een stijlvol geschenk, dan hebben we de ultieme tip voor je. Zalando zet unieke accessoires in de kijker voor Mr. Right, maar heeft tegelijk ook een prachtige collectie lingerie klaargezet om de dames te verwennen. Wij zetten graag enkele toppers voor je op een rij, en doen er wat korting bovenop. Lees snel verder om de korting te ontdekken!

Lees meer