TV - Goedkoop.be
Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Zo scoor je de beste 4K TV’s van 2020 voor een prikje

Jij wil de grootste voetbalwedstrijden op de voet volgen zonder haperingen, de meest spannende series op Netflix kijken, haarscherp beeld hebben bij ontroerende films en vliegensvlug kunnen gamen zonder vertraging op je scherm? Dan moet je natuurlijk wel een prachtige 4K tv in huis hebben! Met dit stappenplan ben je er zeker van dat je flink hebt bespaard op je nieuwe televisie.

Lees meer
Films en series kijken? Deze diensten moet je in het oog houden.

Films downloaden is niet legaal, maar doordat overheden streeds strenger optreden tegen bedrijven als The Pirate Bay en Megaupload wordt het ook steeds moeilijker om films te downloaden. Er zijn wel andere bedrijven en diensten die het kijken van films en series gemakkelijk maken. Ben jij een liefhebber van films en series? Dan hebben we wat mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Lees meer
Het ABC van de TV: tips voor goedkope, degelijke televisies

Daar sta je dan, te staren naar een twintigtal – of misschien wel een pak meer – televisietoestellen die mooi synchroon hetzelfde beeld op je afvuren. Maar hoe maak je nu een keuze uit die verschillende schermen? Hoog tijd dus voor het ABC van de TV: welke toestellen zijn er op de markt en waar moet je op letten?

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.