Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Welke schoenen draag jij dit voorjaar: 9 trends op een rij!

Een nieuw seizoen is aangebroken, wat natuurlijk ook weer nieuwe modetrends betekent! in dit artikel lees je alle dames en heren schoenentrends voor dit voorjaar.

Lees meer
Zo kies je de ideale kinderschoen!

De juiste kinderschoen online kopen? Geen makkelijke opdracht voor de meeste ouders. Onmisbaar voor een optimale ontwikkeling van de voeten en vooral, je voorkomt er voetproblemen mee op latere leeftijd. Ik som graag vier zaken op waar je zeker op moet letten. Lees snel verder en word een expert in online schoenen kopen.

Lees meer
In de kijker: de complete schoenervaring bij Sarenza

Online schoenen kopen, het blijft twijfelen voor veel mensen. Je kunt je droompaar niet even passen, wat de beslissing soms moeilijker maakt. Laten we echter even kijken naar online schoenspecialist Sarenza, je zal al snel merken dat heel wat voordelen dat ene nadeel moeiteloos opvangen.

Lees meer
Goedkope schoenen die er toch classy uitzien? Zo koop je ze!

Vrouwen willen het liefst een - zo groot mogelijke - kast vol schoenen, maar dat heeft zo zijn prijskaartje. Door budgetvriendelijke schoenen te kopen, proberen we de kosten dan maar te drukken. Maar wil dit dan zeggen dat je schoenen daarom ook minder mooi zijn? Nee hoor, ze hoeven er zeker niet net zo goedkoop uit te zien als ze werkelijk zijn. Met de volgende tips blijf jij de diva met de mooiste schoenen, zonder de geplunderde bankrekening.

Lees meer
Wat te doen met een oude schoen?! In 4 stappen naar extra poen!

Een nieuw seizoen, een nieuwe look. Nieuwe outfit en matchende schoenen. De stappers van vorige herfst zijn nog prima, maar ze zijn ook tegelijkertijd zooo 2015. Erg zonde dat die stoere laarsjes en chique pumps nu ongedragen in de dressing blijven staan. Een fortuin aan nog uitstekend schoeisel, daar moet toch iets mee gedaan kunnen worden? Jazeker dat kan! Goedkoop.be laat je zien wat te doen met een oude schoen! In vijf stappen van schoen naar poen!

Lees meer
Vijf tips om online goedkoop schoenen te shoppen

De combinatie ‘vrouwen en schoenen’ blijft een perfecte match. Met de opmars van online schoenenwinkels wordt het alleen maar makkelijker om je favoriete paar goedkoop te vinden. Wie nog twijfelt aan online schoenen shoppen, zie hier de vijf ultieme shoptips!

Lees meer