Tablet - Goedkoop.be
Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Goedkoop gamen op je iPad

Game jij op je iPad? De iPad is tien jaar na de lancering van het eerste model niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De populaire tablet zette in 2010 een standaard die daarna veelvuldig gekopieerd werd. Het duurde daarom ook niet lang voordat de eerste games via de App Store naar de iPad kwamen, waarmee de iPad steeds meer een soort mobiele console werd.

Lees meer
Kindertablets: veiliger, robuuster en vooral erg leuk!

Je kinderen een spelletje laten spelen op je iPad of op een andere tablet is af en toe een perfecte remedie voor alle hectiek. Helaas is zo’n tablet een fragiel apparaat en is het internet bovendien lang niet altijd een veilig plek voor kinderen. Om die redenen bestaan er speciale kindertablets, die zeker het overwegen waard zijn. We stellen ze aan je voor.

Lees meer
Tablet of laptop? Nee, Microsoft Surface!

Je wilt graag een compacte, lichte tablet die tegelijk de kracht van een laptop heeft? Je hoeft zeker niet beide toestellen in huis te halen. Microsoft Surface biedt je het beste van twee werelden. Ik was wel even benieuwd naar zo’n multifunctioneel toestel en heb me er even in verdiept.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.