Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Kindertablets: veiliger, robuuster en vooral erg leuk!

Je kinderen een spelletje laten spelen op je iPad of op een andere tablet is af en toe een perfecte remedie voor alle hectiek. Helaas is zo’n tablet een fragiel apparaat en is het internet bovendien lang niet altijd een veilig plek voor kinderen. Om die redenen bestaan er speciale kindertablets, die zeker het overwegen waard zijn. We stellen ze aan je voor.

Lees meer
De 6 leukste én leerzaamste iPad spelletjes voor kids!

Waar wij vroeger nog spelletjes speelden met kaarten, Stratego of een dambord, zijn kinderen nu niet meer van de iPad te scheiden. Urenlang kunnen ze blijven spelen. Het is wat ongezellig, maar het kan ook erg leerzaam zijn. Wij hebben daarom zes spelletjes op een rijtje gezet die leuk zijn voor kinderen en waar ze ook écht iets van leren.

Lees meer
Tablet of laptop? Nee, Microsoft Surface!

Je wilt graag een compacte, lichte tablet die tegelijk de kracht van een laptop heeft? Je hoeft zeker niet beide toestellen in huis te halen. Microsoft Surface biedt je het beste van twee werelden. Ik was wel even benieuwd naar zo’n multifunctioneel toestel en heb me er even in verdiept.

Lees meer
Nu verkrijgbaar: de nieuwe iPad Pro!

Tien jaar geleden had je er nog nooit van gehoord, inmiddels is de iPad van Apple een enorm populaire tablet die in vele huishoudens te vinden is. In september heeft Apple de nieuwe iPad variant aangekondigd: de iPad Pro. Vanaf woensdag 11 november is hij te koop in België. De nieuwe Apple telg is aanzienlijk duurder dan andere iPads, maar wat is er zo bijzonder aan? We leggen het je uit.

Lees meer