Reizen

Een weekendje weg in de herfst, lekkerluie zonvakantie op een exotische plek of avontuurlijke kampeertrip... Een reisje doet altijd deugd! In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Ver weg of dicht bij huis, mogelijkheden genoeg om de batterijen op te laden zonder daarbij je spaarvarken te plunderen.

Ook voor uitstapjes met de kinderen hebben we een heleboel tips klaar. Een bezoek aan Disneyland Paris bijvoorbeeld, bezorgt je een magische tijd. De vele attracties zorgen voor kriebels in de buik, tijdens de parades met alle Disney-figuren heb je ogen te kort om alle pracht te aanschouwen.

Zorgeloos en voordelig parkeren bij de luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie en moet je vervoer naar de luchthaven regelen? Denk er dan eens aan om zelf de auto te pakken. Dit is in veel gevallen voordeliger en handiger dan het openbaar vervoer. Hoog tijd dus om meer over parkeren bij de luchthaven te weten te komen!

Lees meer
Vlucht gecanceld! Hoe zit dat met compensatie?

Ooit last gehad van een vertraagde of gecancelde vlucht? Je hebt dan volgens Verordening 261/2004 recht op een vergoeding die kan oplopen tot €600. Helaas pakt dat in de praktijk vaak anders uit en zijn er een hoop kleine lettertjes. Lees meer en ontdek alles over compensatie bij een gecancelde vlucht.

Lees meer
Vlieg in 5 tips naar een goedkope vliegvakantie

Iedereen gaat graag op vakantie en in de zomer vooral naar zonnige bestemmingen als Portugal, Griekenland en Turkije. Wat is er op een dergelijk moment gemakkelijker dan een pakketreis te boeken en het vliegtuig te nemen? Toch zijn vliegvakanties best duur, tijd om 5 bespaartips op een rijtje te zetten, zodat je toch op voordelige vliegvakantie kan.

Lees meer
Goedkope vliegvakanties: vroeg boeken is de boodschap!

Wie gaat er nu niet graag op vakantie? Een beetje extra zon doet altijd deugd, om van de zalige rust nog maar te zwijgen. Aan dat reisje hangt natuurlijk een prijskaartje, maar slimme boekers weten de prijs perfect te drukken door op het juiste moment te boeken. Hoe je ‘goedkoop’ en ‘vliegvakantie’ perfect met elkaar rijmt, lees je vandaag op Goedkoop.be.

Lees meer
Op zoek naar het goedkoopste vliegticket

Met het vliegtuig beland je vliegensvlug aan de andere kant van de wereld, of ga je een weekendje shoppen in een van de grote Europese steden. Goedkoop.be zocht even voor je uit waar je moet op letten om het goedkoopste vliegticket op de kop te tikken.

Lees meer