Met deze kortingscode is er meer te beleven met EarFun! - Goedkoop.be

Met deze kortingscode is er meer te beleven met EarFun!

Richard
Door Richard
0 reacties

Of je nou muziek wil luisteren of een film wil kijken. Met Earfun in je oren beleef je veel meer. Deze oortjes kun je echt niet langer missen en wil je vandaag nog aanschaffen. EarFun staat voor gegarandeerd plezier en brengt veel voordelen met zich mee. In dit artikel lees je waarom het voor jou voordelig is om zo’n set aan te schaffen, en al helemaal met een kortingscode van 30%.

Een groot succes

In de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is iedereen al weg van EarFun. De oortjes zijn daar een groot succes. Tijd om ook België en Nederland van dit product te laten meegenieten. Vanaf nu zijn ze hier verkrijgbaar, wat voordelig is voor jou. De verzendkosten zullen altijd goedkoper zijn, dan wanneer ze vanuit Duitsland of de VS deze kant op moesten komen.

Better Sound, Better Life is de slogan die gevoerd wordt. Mensen die vaak oortjes gebruiken, zullen zich hierin wel herkennen. Geluid is namelijk erg belangrijk voor de beleving.

De grote voordelen

Maar, waarom zijn deze oortjes nou zo’n groot succes? Wat zijn de voordelen ten opzichte van een ander paar oortjes? Ten eerste is de prijs enorm voordelig voor alle functies die EarFun heeft. In dit artikel krijg je een kortingscode van 30%, en Earfun zijn draadloze oordopjes die je in principe zelf in kunt stellen. Er zijn verschillende modellen uitgebracht, waarvan sommige noise cancelling zijn. Een voorbeeld is de Earfun Air Pro SV.

Noise cancelling betekent dat alle achtergrondgeluiden om jou heen, niet door jouw muziek of filmpje heen komen. Daarnaast hebben ze een ruisreductie. Dat wil zeggen dat je deze makkelijk op de fiets in kunt doen. Je zult veel minder last hebben van de wind, dan met elk ander paar oortjes.

Dat alle geluiden om je heen verdwijnen is natuurlijk heel fijn. Het vergroot de kwaliteit van het geluid. Hierdoor kun je nog meer genieten van het filmpje dat je kijkt of de muziek die je luistert. Dat kan alleen ook zijn nadelen hebben. Op de fiets of lopend kun je zo in die muziek opgaan, dat je wellicht niet meer in de gaten hebt dat je ook op het verkeer moet letten. Daardoor ontstaan er ongelukken. Gelukkig is dat niet het gevallen met de oortjes van EarFun! De transparante modus kan ervoor zorgen dat specifieke omgevingsgeluiden wel worden toegestaan. Dit zorgt voor extra veiligheid. Zo kun je toch maximaal van je muziek genieten, maar hoor je wel die auto die naar jou toetert, omdat je bijna op zijn weghelft rijdt!

Oortjes worden over het algemeen gebruikt om te luisteren naar muziek, filmpjes of podcasts. Uiteraard bellen we er ook mee om onze handen vrij te maken. Bellen met EarFun is al helemaal ideaal, omdat er 6 microfoons zijn ingebouwd. Hierdoor beleef je het gesprek compleet anders.

De EarFun oortjes zijn enorm gebruiksvriendelijk. Zo kun je door middel van touchscreen makkelijk doorspoelen naar het volgende lied, het volume aanpassen of de voice assistant aanzetten. Met de voice assistant kun je bijvoorbeeld de opdracht geven om iemand te bellen. Bovendien zijn de oortjes natuurlijk voor alle gelegenheden te gebruiken. Of je nou door weer en wind moet fietsen of een rondje gaat hardlopen. Neem vooral het setje EarFun mee in je oren. Tegen zweet en regen zijn de oortjes gewoon bestand, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Deze oortjes zijn een geluk voor je oren. EarFun is namelijk echt een plezier in je oren. Je bent altijd verzekerd van het beste geluid en stelt ze helemaal samen naar jouw eigen wensen met de eigen EarFun app. De slogan better Sound, Better Life wordt dus zeker nageleefd. Scoor de oortjes nu met deze kortingscode: GOEDKOOP30 en krijg 30% korting op de EarFun Pro SV, via shopaudio.nl want daar krijg je zeker geen spijt van.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.