Zo maak je verschillende outfits met een paar goedkope items - Goedkoop.be

Zo maak je verschillende outfits met een paar goedkope items

Richard
Door Richard
0 reacties

Als je veel wil afwisselen in jouw outfits, hoef je echt geen volle kledingkast te hebben. Met een aantal simpele en goedkope items, kun je al veel verschillende looks creëren. De truc is om vooral basics aan te schaffen in verschillende kleuren. Hoe je dat nou precies doet, lees je in dit artikel.

Het draait om basics

Je kunt nog zoveel kleding hebben. Jouw kast is niet compleet zonder basics. Onder basics vallen bijvoorbeeld een zwart shirt met korte en lange mouwen. Een simpel hemdje en een body zonder opdruk. Zo heb je al 4 tops, die goed zijn voor verschillende outfits.

Om ook een beetje voor te bereiden op het voorjaar is het belangrijk om ook wat kleur aan te schaffen. Hemdjes en t-shirts zijn meestal niet zo duur. Naast zwart en wit, kun je daar bijvoorbeeld ook een rode of roze van aanschaffen. Beige is ook een kleur die het goed doet en zeker niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

Vaak heb je van basics ook verschillende deals. Dan kun je er bijvoorbeeld al meerdere aanschaffen voor weinig geld. Met deze tops alleen ben je er nog niet. Je moet ook een jasje hebben voor erover. Een wikkelvest is een leuke kleur is dan een aanrader. Daarnaast mag een blazer niet missen in jouw garderobe. Je zult zien dat beide items een echte aanwinst zijn voor jouw kledingkast.

De verschillende stoffen

Elk jaar zijn er weer verschillende stoffen die populair zijn. Spijker is bijvoorbeeld weer een echte trend in 2023. Je ziet de stof dus niet alleen terug qua broeken, maar ook in tops, tassen en laarzen bijvoorbeeld.

Hoewel het nu een trend is, verdwijnt de spijkerbroek natuurlijk nooit helemaal. Daarom is het verstandig om er daar een of twee van aan te schaffen. De mom jeans en flared broeken zijn ook helemaal trendy op dit moment. Beide trends kun je dus combineren. Kies bijvoorbeeld een lichtblauwe spijkerbroek in mom jeans model en een donkere spijkerbroek als flared jeans.

Deze items kun je allemaal al scoren bij Getdrezzed. Net zoals leren broekjes bijvoorbeeld. Dat is namelijk nog een trend, die we al jaren zijn. Zo’n kort broekje kun je straks in de zomermaanden aan, maar is in andere seizoenen ook nog leuk. Dan combineer je het korte broekje uiteraard met een panty eronder.

Alles kun je combineren

Stoffen, kleuren en modellen, alles kun je met elkaar combineren. Als je bovenstaande items hebt aangeschaft, dan ben je al een heel eind. Een leuk rokje en een paar simpele jurken kun je daar nog aan toevoegen. Dan is je garde robe al ver compleet.

Voor een dag naar je werk of school zul je een spijkerbroek en een t-shirt kunnen dragen. Ook een body met een blazer eroverheen is natuurlijk een geschikte outfit. Of kies juist voor het wikkelvest in plaats van die blazer. Die outfit zou je ook kunnen afwisselen met een jurk of een rok.

Als je uiteten gaat of een feestje hebt zou je een body kunnen combineren met een leuk rokje of dat leren broekje. In de koude maanden draag je daar natuurlijk een panty onder en een blazer overheen.

Het enige waar je op moet letten is natuurlijk dat je wel de juiste kleuren met elkaar combineert. Niet alle kleuren matchen namelijk bij elkaar. Sommige kleurcombinaties passen beter bij elkaar dan anderen. Wit is bijvoorbeeld een gunstige kleur die overal bij past. Vooral bij lichte kleuren matcht dat goed. Al is de combinatie zwart en wit ook een goede combinatie, die je heel vaak terugziet.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.