Vroegboekkorting vliegvakantie: voordeliger op vakantie! - Goedkoop.be

Goedkope vliegvakanties: vroeg boeken is de boodschap!

Door
Laatste update op 1 reactie

Wie gaat er nu niet graag op vakantie? Een beetje extra zon doet altijd deugd, om van de zalige rust nog maar te zwijgen. Aan dat reisje hangt natuurlijk een prijskaartje, maar slimme boekers weten de prijs perfect te drukken door op het juiste moment te boeken.

Hoe je ‘goedkoop’ en ‘vliegvakantie’ perfect met elkaar rijmt, lees je vandaag op Goedkoop.be. De winter is de perfecte periode om vooruit te kijken naar een zonnige vliegvakantie. Niet alleen de donkere winterperiode zorgt dat we zin krijgen om op reis te gaan, een heleboel vroegboekacties maken dit het uitgelezen seizoen om te boeken.

Waarom zo vroeg boeken?

Het is zeker geen onlogische vraag. Je bent nog maar goed en wel terug van je vorige vakantie of de volgende moet al gepland worden. Echt relaxed kun je dat niet noemen. Toch loont het de moeite om er tijdig bij te zijn. Touroperators willen het beschikbare aanbod vliegvakanties liefst snel geboekt zien. Zo zijn ze zeker van een goed gevuld seizoen, waarvoor jij als vroege boeker bedankt wordt met allerhande vroegboekvoordelen.

In de tabel lees je een snelle vergelijking van alle voordelen. We lichten alles verder toe in de tekst onder de tabel.

Embed code
Vroegboekvoordelen touroperators
  Neckermann TUI Sunweb
Kortingen

- Tot €600 first minute

- €50 met code

- 100-en euro's p.p.

- Extra 'Boek Nu'-korting tot
€450 p.p.

Vele euro's korting

Laagste

prijsgarantie

Ja +

eigen prijzen ook + €100 bonus

 

Ja +

€50 bonus

Ja + 

€100 bonus

Andere voordelen

- Kids gratis

- 1000 kids gratis

- Gratis 20 kg bagage

- Gratis luchthavenvervoer

- Kids aan €99

- Vakanties voor amper €399

Geldig tot?

Kids gratis tot 7-12-2016

11/01/2017


11/01/2017

Niet vermeld

 

Gigantische kortingen

Touroperators en reisorganisaties brengen meteen boter bij de vis. De vroegboekvoordelen bestaan hoofdzakelijk uit geweldige kortingen. Net waar we naar op zoek zijn dus!

Een kleine speurtocht levert tot €500 first minute korting per persoon op bij Neckermann. Sunjets heeft honderden euro's korting per persoon, en nog eens tot €450 Boek Nu-korting voor je in petto. En ook bij Sunweb geniet je van straf veel voordeel op je volgende zomervakantie. Bovendien staan er bij Sunweb diverse vakanties gereed voor amper €399.

Laagste prijsgarantie

Alle grote touroperators garanderen je de laagste prijs. Als je dezelfde reis (hetzelfde hotel, dezelfde reisperiode) elders goedkoper ziet, past de aanbieder zijn prijs aan. Het verschil krijg je terugbetaald, met een mooie bonus erbovenop.

Sunjets bedankt je met €50 en zo ook NeckermannSunweb beloont je opmerkzaamheid dan weer standaard met €100.

Nog meer voordeel

Bovenop deze algemene voordelen pakt elke touroperator nog wel uit met enkele andere extraatjes. Bij Sunweb vliegen en verblijven kinderen al vanaf €99. 

Ook via Tui is het voor kinderen voordelig reizen, TUI geeft hoge kinderkortingen en 1000 kinderen vliegen (bijna) gratis mee, tijdens schoolvakanties. De omruilgarantie is ook het vermelden waard. Tot 56 dagen voor vertrek kun je de reis kostenloos wijzigen.Ook Neckermann trekt de kinderkaart, je neemt je kind gratis mee op reis.

Geen gegoochel met procenten en andere kortingen hier. Dat de keuze nog zo ruim is, kan nog wel het grootste voordeel zijn. Last minutes zijn ook best goedkoop, maar het aanbod is op dat moment al zoveel beperkter.

Wie vroeg boekt, profiteert niet alleen van de torenhoge kortingen, maar koppelt er nog zijn droombestemming aan vast. Een dubbele meevaller!

De gegevens in de tabel geven we mee onder voorbehoud van wijzigingen door de reisaanbieders. We haalden ze van de desbetreffende websites op 14 november 2016.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.