3x tips voor een onvergetelijke gezinsvakantie in Europa! - Goedkoop.be

3x tips voor een onvergetelijke gezinsvakantie in Europa! 

Richard
Door Richard
0 reacties

Inhoudsopgave
  1. De Ardennen
  2. Normandië
  3. Cochem

Ben jij van plan om binnenkort met het hele gezin op vakantie te gaan in Europa? En kun je wel wat inspiratie gebruiken voor bestemmingen? Lees dan gauw verder. In Europa zijn er namelijk genoeg bestemmingen waar je goed terecht kunt met het hele gezin. Hieronder vind je inspiratie voor een aantal inspirerende bestemmingen voor een gezinsvakantie!

De Ardennen

Ook in het binnenland kun je prachtige bestemmingen vinden voor een gezinsvakantie. In de Ardennen kun je bijvoorbeeld goed terecht voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Als jij en je gezin van natuur houdt, zit je goed in de Ardennen! In de Ardennen kun je genieten van prachtige bossen, heuvelachtige landschappen, rivieren, kleine watervallen, grotten en nog veel meer. Het is een ideale bestemming om te wandelen, te fietsen en andere activiteiten te ondernemen. Uiteraard kun je in de Ardennen genoeg geschikte accommodaties vinden waar je goed kunt verblijven met het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis of een vakantiepark. Kijk op centerparcs.be voor geschikte vakantieparken voor jouw gezin!

Normandië

Normandië is een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Normandië ligt in het noordwesten van Frankrijk en is erg makkelijk te bereiken met de auto vanuit België of Nederland. Ideaal voor als je niet al te ver wilt reizen met kinderen. In Normandië kun je genieten van prachtige natuur en bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige ruige kustlijnen van Normandië. Of bezoek een van de vele natuurparken, zoals ‘Boucles de la Seine Normande’ en ‘Marais du Cotentin et du Bessin’. Als natuurliefhebber hoef je je in Normandië zeker niet te vervelen. Verder kun je er ook veel geschikte accommodaties vinden voor het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiepark in Frankrijk, waar je kinderen zich goed kunnen vermaken en de ouders lekker uit kunnen rusten. Zo is er voor iedereen wel wat te doen!

Cochem

Cochem is ook een interessante bestemming voor als je met het hele gezin op vakantie gaat. Deze bekende Duitse plaats ligt aan de rivier de Moezel en staat bekend om zijn zeer authentieke uitstraling en natuurlijk het ‘Kasteel van Cochem'. Cochem kun je goed wandelend verkennen en is daarom ideaal om bijvoorbeeld met je kinderen te bezoeken. Verder zijn er genoeg accommodaties in en rondom Cochem waar je goed terecht kunt met het hele gezin. Denk bijvoorbeeld aan vakantiehuizen of een hotel, als je van wat meer luxe wilt genieten. Als je van natuur houdt zit je ook goed in Cochem. Rondom Cochem kun je namelijk genieten van prachtige natuur, waaronder bossen, rivieren en nog veel meer. Er is voor iedereen wel wat te beleven!

Met al deze inspiratie kun jij alvast je gezinsvakantie gaan plannen!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.