Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

(W)eet jij de laatste afvalmythes?

Er vliegen je een hoop diëten en voedingstrends om de oren. Ken jij alle afvalmythes al? In dit artikel lees je 5 fabels over afvallen!

Lees meer
Hardlopen: de eerste stappen

De vakantie zit er weer op, de werkzaamheden beginnen weer en de scholen openen opnieuw hun deuren. Gezien de meeste van ons toch wel wat vakantiekilo’s opgespaard hebben, maken we graag een gezonde start. Sportscholen barsten uit hun voegen met nieuwe aanmeldingen en overal waar je kijkt zie je hardlopers. Wil jij ook beginnen met hardlopen? Lees dan eerst even onze tips.

Lees meer
Werken aan een spiermassa tussen sofa en salontafel

Zwembandjes, een bierbuikje, hangend vel onder je armen....Ben je even niet zo tevreden over je lichaam? Doe er direct wat aan! Geen tijd voor de sportschool? Werk aan een fit lichaam in je eigen living. Je kunt sporten wanneer en hoe lang jij dat wilt en het is vaker voordeliger als een abonnement bij de sportschool. Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke fitnessmogelijkheden er voor thuis zijn? Goedkoop.be zette er alvast 6 voor je op een rijtje.

Lees meer
Diëten op ieders maat

Je zeult al te lang met extra’s kilo’s, de hoogste tijd dus om er wat aan te doen. Maar waar begin je? Gezonder eten, meer sporten of toch maar een dieet? En welk dieet dan? Er zijn er tegenwoordig zoveel en er komen steeds hippere varianten bij. Om je op weg te helpen naar je ideale streefgewicht, is Goedkoop.be in de wereld van het diëten gedoken en heeft er voor jou 5 populaire manieren van afslanken uitgepikt. Aan jou alleen nog de taak om de balans op te maken en aan de slag te gaan!

Lees meer
Weight Watchers: het werkt en hoe?!

Strak, fit en zonder extra kilo’s de zomer in; dat wil natuurlijk iedereen. Heb je in december al het voornemen gemaakt om wat overtollige pondjes te doen verdwijnen, maar nog steeds geen resultaat? Vallen vele dieëten al af, omdat je er heel veel dingen voor moet laten of dat het niet te combineren is met je drukke leven? Maak dan vandaag nog kennis met Weight Watchers. Goedkoop.be vogelde uit hoe het programma/ dieet nu precies in elkaar steekt.

Lees meer
Jij valt af, je portemonnee niet!

Liefst van al zien we de cijfers op de weegschaal wat zakken, om binnenkort in bikini op het strand te zonnen of vrolijke zomerkleedjes van vorig jaar opnieuw te dragen in de zomer of tijdens een zonvakantie. Wees gerust, het is niet omdat de kilo’s er bij jou af vliegen, dat ook je portemonnee dunner wordt.

Lees meer