Tips om te vermageren met Weight Watchers - Goedkoop.be

Weight Watchers: het werkt en hoe?!

Door
0 reacties

Maakte je in december al het voornemen om te vermageren en zie je nog steeds geen resultaat? Of worstel je al jaren met overtollige kilo’s, maar lijkt niks te werken? Probeer dan eens Weight Watchers, oftewel WW. Natuurlijk willen we fit en strak hierin voor de dag komen, maar dan moeten wel eerst die extra pondjes, die er nog steeds aan zitten, eraf.

Op een simpele manier starten met afvallen? Ontdek het Weight Watchers Flex gratis online!


Een dieet zonder dat eeuwige jojo-effect en een aanpak waarbij je jezelf niet compleet hoeft uit te hongeren. Je kan eten wat je wilt, zolang je dit maar op een gezonde, bewuste en verantwoorde manier doet.

 

Doordachte voedingskeuzes – Lekker eten op een verantwoorde manier

Bij vele bekende en minder bekende diëten tel je continu het aantal calorieën of je moet belangrijke voedingsstoffen helemaal mijden. Het zal misschien even tot resultaat leiden, maar al snel zul je terugvallen in oude gewoonten en eetpatronen en dus naar een gewicht waar je niet blij mee bent. Met WW gaat het net even wat anders. Je telt namelijk niet de hoeveelheid calorieën maar de zogeheten Smart Points. Deze waarden houden rekening met de vier belangrijkste voedingsstoffen: proteïnen, koolhydraten, vetten en voedingsvezels.

Kan je wel een beetje flexibiliteit gebruiken? Het nieuwe WW Flex programma werkt ook met deze Smart Points, maar moedigt jou aan om de juiste keuzes te maken. Je mág alles eten, zolang het maar in jouw Smart Points dagtotaal past. Heb je dus zin in een chocolaatje of iets anders lekkers dan is dit geen probleem!

Gouden tip van Goedkoop.be

Druk, druk, druk....Ben je altijd in de weer en vind je dat een ‘goede’ reden om niet te kunnen diëten? Het eenvoudige online programma van WW maakt het je gemakkelijk om overal en altijd bezig te zijn met het kwijtraken van die extra’s kilootjes. Dus komaan geen smoesjes meer. Schrijf je nu nog gratis in en bespaar daarmee €29,95.

Gezonde gewoonten – Gewoon ‘even’ anders

WW staat er om bekend dat het er niet alleen om bewust eten gaat, maar ook dat gezonde gewoonten erg belangrijk zijn bij het verliezen van vet. Wat wordt daar dan precies mee bedoeld? Wel, dat je bijvoorbeeld, hoe druk je het ook hebt, het ontbijt nooit overslaat. Het ontbijt is belangrijk, want het zet je spijsvertering al in gang. Neem je ’s morgens geen boterhammetje of een kom muesli dan krijg je na een paar uur trek en dan is de verleiding groot om een (ongezonde) snack te nemen.

Andere gewoonten: drink voldoende water, minimaal twee liter op een dag en eet vijf keer op een dag kleinere porties, niet bijvoorbeeld drie keer, maar dan ook drie keer zoveel. Allemaal dingen die aangeleerd moeten worden, maar daar helpt WW je bij!

Meer beweging – Een goede conditie

Het spreekt bijna voor zich dat afvallen niet alleen maar opletten met eten is. Meer bewegen is een andere factor om die vetrolletjes te zien verdwijnen. Je hoeft niet meteen als een gek naar de fitness te sprinten. Wat vaker de fiets uit de stalling trekken in plaats van in de auto te springen, de trap boven de lift verkiezen of wat vaker de hond uitlaten, zijn al stappen in de goede richting.

Veel ondersteuning – Door dik en dun

Samen sta je sterk(er). Bewezen is dat de deelnemers van WW vijf keer zo snel afslanken als iemand die het helemaal in z’n uppie doet. Zit je alleen thuis, heb je het druk, zit je niet goed in je vel; het zijn ‘goede’ redenen om af te haken.

Een aanmoediging wanneer het even niet zo lekker loopt, succesverhalen om je te motiveren, tips van andere deelnemers, misschien wel een beetje competitie….Het zijn die dingen die ervoor zorgen dat je naar dat ideale streefgewicht toe wilt blijven werken. En die je net die oppepper kunnen geven waar je zo’n behoefte aan hebt.

Online of Combipas – Kies zelf wat bij je past

Bij WW kies je zelf de manier van afslanken die het beste bij jou past. Heb je een druk leven, onregelmatige werktijden en ben je altijd onderweg, dan zal waarschijnlijk de online aanpak je voorkeur hebben.

Aan de hand van online tools en de app, werk je naar jouw ideale streefgewicht toe. De tools zijn 24/24 toegankelijk vanaf de computer, tablet en/of smartphone.

Smoesjes als ‘ik had geen tijd’ of ‘ik heb het ook zo druk’, gaan dan ook niet op.
Met behulp van de tools houd je o.a. een Smart Points dagboek bij, zoek je de meest verrukkelijke, maar slimme recepten op en zie je wat je nog kunt doen om aan voldoende beweging te komen.

Een bezige bij? Kies het online Weight Watchers programma

Als je ergens voor gaat, dan ook meteen goed? Kies dan voor de Combipas en geniet van de voordelen van zowel de cursussen als de online hulpmiddelen.De cursussen zijn ideaal wanneer je net wat meer persoonlijke begeleiding nodig hebt en wanneer je het wel voor elkaar krijgt om er tijd voor vrij te maken. Een personal coach, die eerder zelf met succes afgeslankt is, biedt jou die nodige ondersteuning. Daarnaast is er uiteraard ook nog de aanmoediging van medecursisten.

Wekelijks is er een (vertrouwelijk) weegmoment waarop je ziet wat je voortgang is. Zie je de pondjes eraf vliegen? Dat heeft natuurlijk een motiverende werking voor het vervolg van de cursus.

Afvallen met Weight Watchers - Enkel voordelen

Twijfel je nog of WW wel dé manier van vermageren is voor jou? Als WW lid ontvang je enkel voordelen en extra's. Wat dacht je van deze:ww logo

  • Nieuw Flex programma: dit programma is flexibeler dan ooit. Zo zijn er meer dan 200 voedingsmiddelen met zero Points: eten wat dus áltijd mag.
  • Weight Watchers app: hierin houd je alles bij. Van je voeding tot je activiteit en gewichtsverlies. Alle progressie die je maakt heb je bij de hand.
  • Recepten: in de app vind je meer dan 3000 verschillende recepten, welke allemaal passen binnen jouw Smartpoints budget.
  • Online Community: binnen deze exclusieve community vind je steun bij anderen, tips en inspiratie. Zo houd je het ook in moeilijke tijden vol!

Stel niet langer uit, en begin met een flinke dosis moed én een fijne korting! Wij wensen je alvast veel succes toe, het gaat je lukken!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.