Goedkope autoverzekering vergelijken: doe gratis de check! - Goedkoop.be

Besparen op je autoverzekering? Zo doe je dat!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Een autoverzekering is niet alleen noodzakelijk, maar vaak ook nog eens een vervelende kostenpost. Maandelijks zie je een flink bedrag van je rekening af gaan, zonder dat je daar in principe direct iets van terugziet.

Hoe fijn zou het zijn om dit maandelijkse bedrag te verlagen, of zelfs een paar maanden helemaal te missen? Het kan! Wij zochten de mogelijkheden voor je uit en verklappen ze graag in dit artikel.


De kosten van je autoverzekering flink omlaag brengen… Het kan!


Verlaag je autoverzekering

De prijzen van autoverzekeringen kunnen flink uiteenlopen en daarom is het zeker slim om te blijven vergelijken. Gelukkig kan dit vaak vrijblijvend door slechts een paar vragen in te vullen. We loodsen je er graag doorheen.

Voer hier je gratis simulatie uit – het kost slechts een paar minuten.

Zo simpel kan het zijn:

  1. Voer de leeftijd, het merk, model en nog wat andere gegevens over het voertuig in.
  2. Vul nog wat andere simpele gegevens in over de bestuurder.
  3. Ontdek de mogelijkheden en je gratis offerte!

Geniet zelfs van 20% korting op je autoverzekering!

Dit klinkt wel heel ongeloofwaardig, toch? Gelukkig is het echt waar! Wie niet meer dan 15.000 km per jaar rijdt, bespaart 20% op de Touring autoverzekering.

Hoe je hier gebruik van maakt? Vul vrijblijvend de simulatie. Bevalt het aanbod je? Ga dan in op de gratis offerte en profiteer van deze fikse korting. Het aanbod is geldig op elk nieuw autoverzekeringscontract of een bestaand contract met voertuigwijziging.

(Deze actie is in ieder geval geldig tot en met september 2018. De promoties wisselen steeds, dus check zeker de huidige aanbieding indien deze verlopen is.)

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden? Je kunt ook je autoverzekering vergelijken op Geld.nl.

Overige tip om te besparen op je autoverzekering

Als je al jaren dezelfde autoverzekering hebt afgesloten, denk je er vaak niet meer over na of dit wel de beste keuze is voor jouw voertuig. Maar hoewel je verzekerbedrag vaak hetzelfde blijft of zelfs stijgt, wordt je auto almaar ouder.

Hoog tijd dus om je huidige verzekering eens te overzien. Stel jezelf een aantal vragen, zoals:

  • Is het nuttig om all-risk verzekerd te zijn?
  • Is het interessant om pechhulp voor binnen- en/of buitenland te hebben?
  • Is het aantal bestuurders door de jaren heen veranderd?

Eenmaal besloten wat het beste bij je past? Ook dan blijft vergelijken en vrijblijvende prijsopgaven aanvragen nog steeds de boodschap. Neem hiervoor enkele minuten de tijd en wie weet scheelt het je honderden euro’s per jaar. Zeker de moeite toch! Vrijblijvende mogelijkheden aanvragen doe je hier.


Zo, nu weet je hoeveel jij op jaarbasis kunt besparen!


Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.