Online foto afdrukken: de goedkoopste fotoservice - Goedkoop.be

Je digitale kiekjes goedkoop afgeprint

Door
Laatste update op 0 reacties

Met digitale foto’s kan je tegenwoordig de gekste dingen doen. Je maakt prachtige overzichten in een fotoboek, de opties voor lay-out kennen geen einde. Het lijstje fotoproducten blijkt al even eindeloos te zijn: wanddecoratie – je hebt toch wel al een foto op hout in de woonkamer hangen?! -, magische mokken, sleutelhangers, muismatten, puzzels en zo blijven we nog wel even zoet.

Toch laten we al die creatieve ideeën even voor wat ze zijn. Goedkoop.be gaat vandaag op zoek naar de goedkoopste prints bij verschillende online fotoservices. Dat het wereldwijde web een thuis biedt aan heel wat fotoservices, hoeven we je niet te vertellen. Om niet te verdrinken in een eindeloze vergelijking, selecteerden we de – naar onze mening – meest courante shops. Daar vergeleken we telkens de prijs voor prints in het standaardformaat 10X15cm. Plaats voor de ultieme besteltips is er uiteraard ook. Lees , bespaar en haal dat plakboek maar boven!

Eerste fotobestelling?

Plaats je voor het eerst een fotobestelling, dan levert dat wel eens een leuk bedankje op. Pixum biedt nieuwe klanten verschillende geschenken aan, zoals 50 gratis prints of korting voor een fotocanvas. Met de juiste kortingscode ontvang je het cadeau naar keuze.

Foto.com verwelkomt nieuwe klanten met 20 gratis prints bij aankoop vanaf 80 en nieuwsbriefinschrijving. 

Hoe meer, hoe voordeliger

Gouden tip van Goedkoop.be

Wil je unieke fotoproducten maken van je eigen foto's?

Pak dan snel de exclusieve promotiecode voor 20% korting bij Albelli.

Heb je een niet in te tomen passie voor fotoprints, wil je je mooiste kiekjes uitdelen aan vrienden en familie of heb je om-God-weet-welke-reden een gigantische hoop prints nodig? Wij hebben goed nieuws voor je!

De meeste fotoshops voorzien een volumekorting, volgens het principe ‘hoe meer, hoe voordeliger’. Daarbij kunnen we het onderscheid maken tussen de gewone volumekortingen en voordeelpakketten. 

Pixum pakt uit met all-in prijzen. Zo zien we het graag, lekker duidelijk, want alle extra kosten zoals de bijdrage voor verzending, zitten inbegrepen.

Klant is koning

De kiekjes mogen nog zo voordelig zijn, als de klantenservice te wensen overlaat, keert een klant niet meer terug. Daarom zijn wij grote fan van duidelijke communicatie en een transparante prijslijst. Zo komt niemand voor dure verrassingen te staan op het einde van het bestelproces.

De meeste fotoservices plaatsen een duidelijke prijslijst en overzicht van alle mogelijke extra kosten op hun website. Soms geldt er een vast verzendbedrag, andere keren hangen de verzendkosten af van het aantal prints. Nu en dan worden verwerkingskosten aangerekend. De prints zijn misschien goedkoop, als er hoge extra kosten bij komen, overweeg je misschien toch nog een andere fotoservice.

Helemaal geweldig wordt het als de fotoservice een prijscalculator installeert. Bij Hema en Foto.com geef je in hoeveel foto’s je wilt bestellen en in welk formaat. Je krijgt een handig overzichtje terug en mag je eigen rekenmachine dus laten waar die is.

Ben je eerder op zoek naar drukwerk voor uitnodigingen, brochures, kaartjes en meer? Check dan zeker eens Flyer.be. Jij ontvangt nu een gratis SampleFlip!

Zoek dat addertje!

Net zoals de verzendkosten wel eens – wijselijk? – verzwegen worden, zijn er wel meer valkuilen voor de onoplettende online besteller. Daarom is Goedkoop.be er uiteraard, om je hiervoor te behoeden.

In de bestelmodule controleer je best even of alle instellingen correct staan. Hoewel 10X15cm de standaard is, stellen bepaalde fotoservices de module in op een iets groter – en dus ook duurder – formaat. Naast het formaat let je ook even op de voorgestelde afwerking. Hetzelfde fenomeen durft zich wel eens voor te doen.

Plaats je bestelling niet snel tussendoor, maar neem je tijd om alles rustig te overlopen. Het bespaart je ongetwijfeld een hoop zuurverdiende euro’s.

Ziezo, ons onderzoekje zit erop. Nu is de keuze helemaal aan jou! Wij willen niet zomaar een etiket plakken op de al dan niet ‘beste’ fotoservice. We maakten gewoon een vergelijking die je helpt bij het bestellen van fotoprints.

Om alles nog wat duidelijker te maken, goten we alle opgezochte gegevens in een tabel*. Sommige extra kosten hebben een ‘vanaf’-tarief. Het betekent dat de verzendkosten afhangen van het aantal prints je bestelt. Bij de prijs voor 500 prints geven we eerst het tarief van de prints zelf, gevolgd door de eventuele extra kosten.

Embed code
Kiekjes goedkoop afprinten
  Prijs
1 print 10X15cm
Extra kosten? Volume-korting  Gratis prints Prijs
500 prints
Albelli €0,12

Verzending: 

€3,95

nee nee €60 + €3,95
Foto.com €0,08
(eco)

Verpakking & Verzending:

vanaf €3,49

ja 20 bij nieuwsbriefinschrijving (vanaf 80 aankoop) €40 + €7,49
Hema €0,20

Verwerking: €1,50

Winkelafhaal: Gratis

Thuislevering: €1,95

ja nee €45 + €1,50
(+ 1,95 thuis)
Kruidvat

€0,16 Kruidvat

€0,20 Briljant

Winkelafhaal: €1,25

Thuislevering:
vanaf €3,74

ja nee €45
+ €6,20
Pixum €0,11

Verzending:
vanaf €2,99

ja (voordeel-
pakketten)
50 nieuwe klanten met code €57,99 all-in
Smartphoto

€0,08 Budget

€0,11 Standaard

Verzending:
vanaf €2,95
ja
(voordeel-
pakketten
)
nee €40 + €9,99
Tictacphoto €0,13   ja nee €45

 

* De gegevens kregen een update op 14 januari 2016. We delen ze dus mee onder voorbehoud van veranderingen.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.