Met deze Desenio posters haal je de wereld zelf in huis - Goedkoop.be

Haal de wereld zelf in huis met Desenio! 

Door Lan
0 reacties

Wat is er nu fijner dan weg te dromen bij de mooiste vergezichten, beelden van de meest prachtige steden die je ooit bezocht hebt of misschien wel graag wilt gaan bezoeken? Laat je heerlijk meevoeren met kunstige abstracte vormen of kom oog in oog te staan met een majestueus edelhert. Met de posters en afbeeldingen van Desenio kan het allemaal! Kun jij even niet de wereld over reizen? Dan haal je de wereld toch gewoon naar binnen? Dat maakt je tijd thuis ook direct een stuk aangenamer en kun je die felbegeerde wereldreis gewoon vanuit je bank of bed uitvoeren! Ideaal toch?

In samenwerking met Desenio hebben we 7 ideeën voor je op een rij gezet om de wereld gemakkelijk zelf in huis te halen. Laat je inspireren en droom weg bij de mooiste beelden!

Bovendien profiteer je tijdelijk t.e.m. 28 december van 35% korting op posters, m.u.v. gepersonaliseerd & handpicked producten, met de code GOEDKOOPBE!

1. Wanderlust

Voordat je aan een wereldreis kunt beginnen, moet je natuurlijk een plan hebben. En hoe kun je nu beter een reis plannen dan met een prachtige wereldkaart aan de muur! Ga voor classic zwart met wit of kies juist voor kleur met vrolijke plaatjes van dieren en andere afbeeldingen. Waar begin jij je reis?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* wonderful world poster

2. Op citytrip!

Kan jij niet wachten tot de volgende citytrip? Haal je favoriete stad dan gewoon in huis! Wat dacht je van prachtige beelden van New York, München, London of Hamburg? De stijlvolle zwart-wit posters passen werkelijk in ieder interieur. Ook leuk voor op je werkkamer!

3. Back to nature

Even een korte pauze inlassen tijdens al het thuiswerken is zo gebeurd met de mooie natuurbeelden van Desenio aan je muur. Heerlijk om bij weg te dromen! Zeg nu zelf:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Two in the lake poster

4. Van leeuwenkop tot ‘Goofy’ giraffe

Een echte publieksfavoriet blijven toch wel dierenafbeeldingen. Een beeld van de zeer fotogenieke Schotse Hooglanders of een prachtige leeuw met zijn manen in de wind. Daar heb jij toch zeker ook wel een plekje voor thuis? De dierenposters zijn ook heel geschikt voor op de kinderkamer!

5. Even anders dan anders

Is het een slang? Is het een grammofoonplaat of zie jij er enkel een inktvlek in? Dat is het mooie aan de abstracte beelden van Desenio, iedereen ziet er iets anders in. Laat je fantasie de vrije loop en neem eens een kijkje in het kunsthoekje. Voor iedereen is er wel iets passends!

6. 1.2.3. VOGUE!

Ben jij een echte fashion liefhebber? Verrijk je slaapkamer of inloopkledingkast dan eens met een paar mooie modebeelden. Combineer meerdere beelden met elkaar voor een elegante uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Lipstick en nailpolish poster

p.s. Wil je meteen een mooi frame om je poster regelen? Ook voor de mooiste kaders zit je bij Desenio helemaal goed! Cadeautip: kies voor een poster samen met een bijpassend kader, dan kan de ontvanger zijn nieuwe kunstwerk direct aan de muur hangen.

7. Last but not least: maak een statement

Is jouw interieur wel toe aan een frisse update? Kies dan eens voor een echt statement piece! Ga voor een hele grote poster met een opvallende lijst of juist voor een kleurrijke en schreeuwerige tekst. Hier krijgt je interieur direct een hele wereldse uitstraling van en reken maar dat jij je motivatie niet meer kwijt raakt tijdens die home-workout, gedurende die lange thuiswerkdag of als je weer eens met tegenzin begint met koken!

 

 

 

 

 

 

 

 

* Dancing affiche

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt? Bedenk dan maar gauw welke kamer jij als eerste aan wilt pakken of verras je geliefde eens met een tof geschenk. De posters en kaders van Desenio zijn namelijk heel leuk om te geven én te krijgen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.