Fotoshoot baby, familie of vrienden regelen? Zo doe je het! - Goedkoop.be

Zo bespaar je een flinke cent op jouw unieke fotoshoot moment!

Door
0 reacties

Heb jij altijd al eens je favoriete momenten willen vastleggen? Of het nou met je beste vriendinnen, je familie, of met de liefde van je leven is, een mooie serie foto’s is onbetaalbaar. Ga samen op de foto in een echte fotostudio en laat je foto nemen door een professionele fotograaf. Maak er een leuk dagje van samen!

Naar wat voor een soort fotoshoot je ook op zoek bent, er is ontzettend veel aanbod.Kies je voor een vriendinnenshoot, of wil je liever een mooi portret van jou en je grote liefde? Een reeks foto’s is iets waarmee je een speciaal moment in iets tastbaars kan omzetten. Zo’n moment zal je dus altijd bijblijven en je zal er gegarandeerd met veel plezier op terugkijken!

Het cadeau dat raakt

Een cadeau voor iemand uitzoeken is niet altijd gemakkelijk. Een cadeau waar iedereen eigenlijk wel blij van wordt, is iets wat persoonlijk is. En wat is er persoonlijker dan een foto? Je broer die een bijzonder portret van z’n pasgeboren telg in ontvangst neemt, je beste vriendin die op haar verjaardag een fotoshoot krijgt, of je ouders die je op hun jubileum trakteert op een prachtig familieportret. Wat de gelegenheid ook is, geef een fotoshoot cadeau en je verrast altijd!

Het perfecte plaatje 

De professionele fotograaf kan, in overleg met jou, een beeld maken dat precies bij jou past en waar jij je fijn bij voelt. Samen maak je dus jouw ideale plaatje! De fotografen weten exact hoe ze zo’n professionele fotoshoot moeten aanpakken en zal jou en je gasten op het gemak stellen tijdens het maken van de foto’s. Ga je de fotostudio in, of wil je liever jouw ideale plaatje in het bos schieten? Vaak weten de fotografen de juiste spots wel te vinden, maar alles is natuurlijk bespreekbaar.

Rijd je liever geen tientallen kilometers om op beeld vastgelegd te worden? En ken je zo niet direct een goede fotograaf in je naaste omgeving? Google op ‘fotoshoot in de buurt’ en je krijgt direct een overzicht onder ogen met diverse fotostudio’s en/of fotografen bij jou in de buurt! Of je nou in Noord-Holland, Gelderland, Zeeland of Friesland woont.

Gouden tip van Goedkoop.be

Heb je net die fantastische fotoshoot met je vriendinnen, familie of geliefde achter de rug? Wellicht is het dan leuk om jouw foto’s op een originele manier af te laten drukken. Bij Albelli vind je manieren waarop je jouw fotoreeks online kunt personaliseren. Ga bijvoorbeeld voor een foto op canvas, stel een fotoalbum samen of kies voor een fotokalender! Ook kun je er natuurlijk een mooi cadeau van maken. Tijdelijk geniet je er bovendien van 20% korting met de exclusieve promotiecode!

Bespaar op je fotoshoot

Besparen op je fotoshoot? Wij verklappen je hier hoe je dat doet. Op diverse websites vind je aanbiedingen voor een fotoshoot naar keuze. Zo staan er op ActievandeDag.be regelmatig scherpe promoties voor je klaar. Ook via een aanbieder als VakantieVeilingen.be regel je een foto-opname met flink wat voordeel. Je kiest dan in de meeste gevallen zelf in wat voor setting je graag jouw foto’s wilt nemen, het aantal personen én je kiest eventueel naderhand de gewenste bedrukking van je foto’s. Ook met jouw dierbaren op de foto? Kom direct in actie en bied hier via VakantieVeilingen mee vanaf €1

Heb jij een ontzettend grote familie en wil je hen graag allemaal op de foto zetten als aandenken? Ook dat regel je voor een habbekrats via VakantieVeilingen.be. Een fotoshoot voor maximaal 100 personen (op locatie naar keuze!) behoort van tijd tot tijd tot de deals waarop je vanaf slechts één enkele euro biedt. Een leuk familie-uitje en tevens natuurlijk een prachtige foto van de gehele groep bij elkaar. Ook leuk: neem gekke tools mee naar keuze, zoals hoedjes, verschillende outfits of andere leuke accessoires. Zo kun je afwisselen en in meerdere stijlen een plaatje schieten. Maak er een gezellig feestje van met z'n allen!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.