Goedkope manieren om jouw stand aan te kleden op een beurs - Goedkoop.be

Goedkope manieren om jouw stand aan te kleden op een beurs

Richard
Door Richard
0 reacties

Sta je binnenkort op een beurs of een ander evenement? Dan moet je jouw stand wel aankleden om de meeste naamsbekendheid te krijgen. Mensen moeten immers naar jouw stand getrokken worden. Bovendien moet je ze iets mee kunnen geven, waardoor ze thuis nogmaals aan je merk herinnerd worden. We zetten alle goedkope manieren op een rijtje, zodat jouw stand prachtig aangekleed is.

Zorg voor een banner

Op een beurs staan vaak heel veel dezelfde bedrijven. Dat betekent dat jij jezelf moet onderscheiden van alle andere bedrijven. Als het goed is doe je dat al door jouw aanbod. Alleen dat is niet genoeg op een beurs. Op het oog is het namelijk niet te zien waar jullie met je concurrenten over verschillen.

Zorg daarom dat je te allen tijde opvalt. Begin met een roll up banner met het logo + naam van jouw bedrijf. Op die manier valt de naam van je bedrijf meteen op als iemand langs de stand loopt.

Een roll up banner is alleen niet genoeg. Je moet zorgen dat mensen jouw stand van alle kanten weten te vinden. Kies daarom voor reclame displays met foto’s van jouw producten en diensten. En kies voor reclamezuilen om promotiemiddelen op te leggen.

Laat promotiemateriaal bedrukken

De aankleding van jouw kraam of stand, doe je ook door promotiemateriaal te bedrukken. Laat ten eerste flyers drukken, zodat je deze kunt meegeven aan de bezoekers die langslopen. Op deze flyer kun je bijvoorbeeld een leuke actie vermelden met een van jouw producten of diensten. Zorg ook dat jullie contactgegevens erop staan. Mochten mensen interesse hebben in de actie of een ander product of dienst weten ze hoe ze je moeten bereiken.

Zo’n flyer verdwijnt vaak bij mensen in hun tas. Op een later moment komt die weer tevoorschijn en worden ze weer herinnerd aan jouw merk. Wellicht hebben ze zelf geen interesse, maar kunnen ze de flyer wel weer doorgeven aan familie, vrienden of kennissen. Een flyer heeft dus dezelfde werking als mond-tot-mondreclame.

Ten tweede is het belangrijk om een klein cadeautje mee te geven waar bezoekers iets aan hebben. Denk aan een schrijfblok, een paraplu, een canvas tas of een flesje water met jouw logo erop. Het populairste geschenk waar veel bedrijven ook voor kiezen is natuurlijk een pen. Geef die aan elke bezoeker een paar mee. Zo heb je de kans dat ze de pen op een plek laten slingeren, waar andere potentiële klanten komen.

Een pen kan dus onbewust voor heel wat reclame zorgen. Daarom is dat een goed geschenk om uit te stallen op die reclamezuilen die je hebt aangeschaft.

Kies voor bedrijfskleding

Je behoort zelf natuurlijk ook bij de aankleding van jouw stand of kraam. Zorg dan ook dat bezoekers je meteen aan kunnen spreken. Kies daarom ervoor om bedrijfskleding te dragen op zo’n dag. Bezoekers weten dan meteen bij wie ze moeten zijn en zo kunnen ze meteen geholpen worden.

Heb je geen bedrijfskleding? Laat deze dan meteen bedrukken. Een simpel poloshirt is al voldoende. Je hebt deze kleding niet alleen nodig op een beurs of ander evenement. Het is ook belangrijk om op het werk bedrijfskleding te dragen. Dit draagt bij aan het visitekaartje van jouw bedrijf.

Bovendien creëer je hier ook onbewust veel naamsbekendheid mee. Klanten komen jou en je personeel tegen buiten de openingstijden om in jullie bedrijfskleding. Dat maakt dat ze weer een keer verbonden worden met jullie merk. Onbewust ben je dus reclame aan het maken voor jouw bedrijf. Tevens is het een hele goedkope manier om meer naamsbekendheid te creëren, dus bestel vandaag nog jouw polo’s inclusief logo bedrukking!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.