Communiekaartjes maken: zó maak je de perfecte uitnodigingen - Goedkoop.be

Tips, tricks én korting voor de perfecte communiekaartjes

Evelyne Le Grelle van Albelli
Door Evelyne Le Grelle van Albelli. Geplaatst door
0 reacties

Loopt er dit jaar bij jou thuis een communicant thuis? Gaat zoonlief zijn eerste communie doen of is het de beurt aan je dochter om haar lentefeest te vieren? We gaan er geen doekjes om winden. Je wilt je zoon of dochter zien stralen. En dan moet er heel wat geregeld worden zodat deze dag onvergetelijk wordt! Laten we niet op de zaken vooruit lopen en beginnen bij het begin: de uitnodigingen.

Aan de basis van een goed feestje ligt een persoonlijke uitnodiging. Maar hoe begin je hier nu aan? Wat staat er precies op zo’n uitnodiging en waar kan ik deze kopen? Albelli biedt een hele waaier van prachtige kaarten aan voordelige prijzen. Daarbovenop geven ze de jonge feestvarkens nog eens 30% korting op hun communiekaarten. Bekijk hier het stappenplan voor de perfecte uitnodiging en ga zelf aan de slag.

De perfecte foto

Een gepersonaliseerde uitnodiging? Daar hoort een foto bij! Het feestvarken voor de camera laten poseren, is niet altijd even gemakkelijk. Zorg er daarom voor dat je zoon of dochter zich op zijn of haar gemak voelt, dan gaat het vanzelf! Zoek een mooi stukje natuur op, trek de feestoutfit aan en voorzie het model van leuke attributen die hem of haar verpersoonlijken, et voila! De perfecte foto voor het kaartje is getrokken.

Van foto naar kaartje

Nu de perfecte foto al op je harde schijf staat, moet hij nog enkel in een mooie kaart worden gegoten. Bij Albelli vind je tal van leuke designs voor communiekaarten. Heb je je favoriete design geselecteerd? Dan kan je nu ook het formaat van je kaart kiezen: staand, liggend of vierkant; een enkele of dubbele kaart én de grootte ervan. Voor ieder wat wils. Klik verder op ‘maak je kaart’ en ga aan de slag met het designen van je kaartje.

De software wijst het personaliseren van de kaart heel eenvoudig uit. Plaats je foto’s in de daarvoor bestemde fotovakken. Je kan uiteraard altijd extra foto’s toevoegen of weghalen. Ook de tekstvakken staan aangegeven met de letter ‘T’. Eenvoudiger kan niet! Je hoeft er enkel voor te zorgen dat je alle belangrijke informatie op het kaartje plaatst. Zo zet je bijvoorbeeld op de voorkant van het kaartje de naam van de communicant en de datum van de communie of het lentefeest. Aan de binnenkant of achterzijde (afhankelijk van het soort kaartje je gekozen hebt) kan je een klein tekstje zetten met daarbij het tijdstip en de locatie van het feest en/of de viering. Ook de contactgegevens zijn een handig gegeven. En tot slot kan je je kaartje nog persoonlijk maken met een kort tekstje of een mooi gedichtje.

Albelli.be

Tevreden met de foto’s en de tekstjes op het kaartje? Heb je je volledig uitgeleefd met de uitnodiging verder te personaliseren door gebruik te maken van de vele clipart en een leuke achtergrond? Bekijk dan de preview om je eindresultaat te beoordelen. 100% tevreden? Dan moet je enkel nog het aantal setjes kaarten kiezen en bestellen. Geniet tijdelijk van 30% korting op alle communiekaarten. Vergeet niet tijdens de betaling de promotiecode in het desbetreffende vakje in te vullen en ontvang meteen deze leuke korting van 30%. Je vindt de Albelli promotiecode hier.

Alvast van harte gefeliciteerd met je communicant en maak er samen een spetterende dag van!

 

Over de auteur

Evelyne Le Grelle van Albelli

Evelyne Le Grelle werkt als marketeer voor Albelli België. Ze weet hierdoor alles over onder andere het afdrukken van foto's, fotoboeken, wanddecoratie en fotogeschenken en helpt je graag om het perfecte resultaat te realiseren!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.