Originele kerstwensen: zó sluit je het jaar goed af - Goedkoop.be

Toffe ideetjes om jouw kerstwensen over te brengen

Jasmijn Bonte van Flyer.be
Door Jasmijn Bonte van Flyer.be. Geplaatst door
0 reacties Meer Kerst

Het eindejaar en de feestdagen komen eraan. Dit is de perfecte tijd om je familie en vrienden een kaartje te sturen met de beste wensen. Een bedankje aan je klanten en zakelijke relaties wordt ook steeds gewaardeerd. Hieronder vind je verschillende ideeën.

Een zelf ontworpen kerstkaartje

Stuur je familie en vrienden een prachtige zelfgemaakte kaart. Er zijn vele gratis designs beschikbaar op Flyer.be om je kerstwensen over te brengen. Het moeilijkste is om een goede tekst te schrijven. Blijf trouw aan jezelf en hou de boodschap simpel en persoonlijk. Kies je voor een klassieke tekst, zoals: 'Fijne kerstdagen en een gelukkig 2017'?  Of ga je voor een grappige of modieuze tekst in het Engels? Hier alvast 5 leuke voorbeelden

  • Een inspirerende kersttijd en een positief 2017 toegewenst.
  • Met deze kerstkaart laten we je graag weten, dat we je net graag genoeg zien voor de prijs van een postzegel!
  • Dear Santa, I was framed.
  • Hartelijk dank voor de goede samenwerking. Tot ziens in 2017!
  • Meer lezen? Klik hier

Het belangrijkste: kies iets dat bij je past en let op een goede spelling. Ook de keuze van de papiersoort kan veel zeggen over jouw persoonlijkheid. Modern mat? Natuurlijk ECO?

Een zakelijke kerstkaart voor je professionele relaties

Een kerstkaart is een eenvoudige manier om weer even contact te leggen met je zakelijke relaties. Bedenk goed aan wie je een kaart stuurt. Aan alle klanten, leveranciers en medewerkers? Of alleen aan diegenen met wie je afgelopen jaar daadwerkelijk contact hebt gehad of die een product bij je hebben gekocht?

Stuur je een digitale kaart via mail? Of eerder een fysieke kaart die een grotere indruk nalaat? Wat je ook kiest, ga zeker voor kwaliteit en een papiersoort van hoogwaardige kwaliteit. Beslis je toch om een digitale kaart te sturen? Zorg er voor dat ze geopend kan worden op elke computer en door elk e-mailprogramma.
Er zijn heel wat gratis designs voor kerstkaarten beschikbaar. Kies er de leukste uit!

Een relatiegeschenk als bedankje

Naast kerstkaarten worden ook vaak persoonlijke cadeaus gegeven. Relatiegeschenken blijven populair om de relaties met de klanten en andere bedrijven te versterken. Een zeer traditioneel cadeau is een fles wijn of een doosje pralines, maar denk ook eens aan een kalender, notitieblok of koffietas met een unieke boodschap en uiteraard je logo. Of laat de fles wijn inpakken in een gepersonaliseerde verpakking. Er zijn veel relatiegeschenken die daadwerkelijk handig zijn om elke dag te gebruiken en die je contacten dagelijks aan je bedrijf herinneren. Laat je alvast inspireren door de Flyer.be relatiegeschenken. 

Een zelfgemaakte kalender voor persoonlijke en zakelijke contacten

Nog een leuk kerstgeschenk voor familie en vrienden? Een gepersonaliseerde kalender met de mooiste foto's van het afgelopen jaar. Laat ze het hele jaar nagenieten van al die momenten samen. Er zijn verschillende formaten en designs mogelijk en met de gratis Designtool is het ontwerpen van de kalender heel eenvoudig.

Voor je zakelijke relaties kan je een kalender geven als een praktische gift. Voor elk bedrijf is het een nuttig cadeau. Met je bedrijfslogo en contactinformatie er op subtiele wijze in verwerkt, is het bovendien een geschikte marketingtool. Tip: Plaats de data van belangrijke feestdagen op de kalender en vergeet ook belangrijke dagen voor je bedrijf niet. Zo weet de klant wat de plannen zijn voor het komende jaar en wanneer er speciale acties zijn.

Kortom, maak er een heel warme, gulle kerst van dit jaar!

Over de auteur

Jasmijn Bonte van Flyer.be

Als werkende mama met 2 kleine jongens en een man heb ik mijn handen vol bij thuiskomst. In al die drukte vind ik 's avonds gelukkig de rust om eenvoudig online te shoppen. De dagelijkse huishoudelijke aankopen, lekker kleren shoppen en ook alle kerstaankopen doe ik online. Niets is leuker dan vanuit je zetel alles gemakkelijk te kunnen vergelijken en eenvoudig te bestellen zonder veel gedoe. Ik hou er dus van als een webshop het mij extra gemakkelijk maakt, zoals Flyer.be.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.