Op reis fotograferen? Bewaar je foto's in een album! - Goedkoop.be

Altijd vakantie! 5 tips voor een levendige herinnering

Door
Laatste update op 0 reacties

De vakantie was geweldig! Veel gezien en nog meer gedaan. De meest indrukwekkende gebouwen beklommen, uren lekker lui op het strand liggen bakken, de golfen getrotseerd en ontzettend fijne mensen ontmoet. Zo zou het elke dag moeten zijn. Altijd vakantie, dat geluk is helaas maar voor een enkeling weggelegd. Wel kun je het heerlijke vakantiegevoel langer vasthouden. Laat je honderden kiekjes niet eeuwig op je camera of iPhone staan, maar maak er bij een online fotoservice een levendig fotoboek van. Met de software van tegenwoordig: een eitje.

Geen idee waar te beginnen, totaal niet creatief of bijzonder weinig tijd? Lees hier de tips van Goedkoop.be, ontwerp een schitterend fotoalbum en maak niet alleen vrienden en familie nog jaloerser, maar beleef ook keer op keer die onvergetelijke tijd!

Prijsschieten

De ene klik na de andere. Je hebt niet stil gezeten op vakantie en dat zullen de thuisblijvers dan ook weten. Een hele verzameling foto’s die samen één mooi geheel moeten vormen. Eerst wil je natuurlijk weten bij welke fotoservice je wat kwijt bent. Een klein overzichtje hieronder:

Embed code
Prijsschieten - fotoboeken prijslijst
  Formaat Pagina's Kaft  Extra pagina Eigen foto Eigen titel Vanaf prijs
Albelli 21x 21 cm 24 -120 Linnen €0,60 €3,50 €5,00 €19,95
Smartphoto 21,5x21cm 20 -100 Harde fotokaft €0,65     €24,95
Foto.com 21x 21 cm 20 -60 Harde fotokaft €0,75     €30,99
HEMA 20x 15 cm 24 -120 Linnen €0,80 per 2 €5,94 €4,00 €16,95
Pixum 21x 21 cm 26 -98 Harde fotokaft €3,60 per 8     €24,99

 

*De gegevens in de tabel werden opgezocht op 12 augustus 2014. We geven ze mee onder voorbehoud van wijzigingen.

1. Begin bij het begin

Je had erbij moeten zijn... Als het goed is, hoef jij dit niet te zeggen wanneer je je fotoboek aan vrienden of familie laat zien. Jouw beelden vertellen het hele verhaal en brengen het gevoel over dat je had tijdens je reis.

Begin bij het begin van het verhaal. Tijdens het wachten op het vliegveld gekke kiekjes geschoten? Begin hiermee, volg met de wilde taxirit naar het hotel en zo verder. Had je eerder de datum ingesteld op je camera, dan zie je precies wanneer ze genomen zijn.

2. Een gebouw is maar een gebouw

Op veel vakantiefoto’s zie je vaak alleen die ene mooie kathedraal of dat schitterende uitzicht. Het is natuurlijk heel indrukwekkend, maar het heeft weinig sfeer. Je kunt dan net zo goed een ansichtkaart of prentenboek kopen.

De foto’s waarop jij staat te genieten van een lekker ijsje in dat pittoreske vissersdorpje of waarop je probeert om de toren van Pisa om te duwen, dat zijn de momenten waar je nog eens naar terug wilt bladeren.

Embed code
Fotoboek korting
 

Prijs bij 40 blz. +

kaft met foto en titel

Korting op fotoboek
Albelli €38,05 20% korting voor nieuwe klanten
Smartphoto €37,95 20% korting op fotoboeken
Foto.com €45,99 variërende korting op alle fotoboeken
HEMA €32,30 20% korting op fotoproducten
Pixum €32,19 (42blz) €10 korting op eerste fotoboek (nieuwe klant)

 

*De gegevens in de tabel werden opgezocht op 12 augustus 2014. We geven ze mee onder voorbehoud van wijzigingen.

3. Creatief met kleur

Laat je creatieve ik naar boven komen. Werk met een bepaald kleurtje of thema. Kies een verrassende achtergrond (als daar mogelijkheid toe is bij de desbetreffende fotoservice). Of verwerk bijvoorbeeld elementen van het land in je beeldend reisverslag.

4. Less is more

Het wordt al snel een rommeltje wanneer je een grote hoeveelheid vakantiekiekjes op 1 pagina propt. Doseren is dan ook het toverwoord. Beperk het tot een paar foto’s per bladzijde. Geef die heel bijzondere panoramafoto wat extra aandacht en verdeel deze over twee pagina’s.

 Tip: Bijzonder weinig tijd om zelf een fotoboek te ontwerpen? Bij bijvoorbeeld Kruidvat fotoservice laat je het voor je doen. Geef bepaalde wensen door, upload de foto’s en een designer maakt er wat moois van!

5. Scannen maar!

Gouden tip van Goedkoop.be

Een geweldige zomervakantie beleefd en van alles wat je gedaan en gezien hebt toffe foto’s gemaakt? Laat deze geen maanden op je camera staan, maar maak nu meteen nog een mooie blijvende herinnering van. Ontwerp een fotoboek of ander fotoproduct bij Albelli en profiteer van extra korting.

Je hele trip uitgestippeld over een landkaart? Hoe leuk is het om deze ook toe te voegen aan je beeldende reisverhaal. Verzamel vliegtickets, metrokaartjes, bierviltjes.... en verwerk deze op een leuke manier in je fotoalbum

Hoe heb jij je vakantiefoto's verwerkt in een album? Heb je bijvoorbeeld met een thema gewerkt? Heb jij nog creatieve ideeën die je wil delen? Laat je bericht hieronder achter.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.