WK 2018: Voetbalregels voor vrouwen! - Goedkoop.be

Geniale voorzet: scoor met deze voetbalregels voor vrouwen!

Hanna
Door Hanna
Laatste update op 0 reacties

De afgelopen jaren zetten de Rode Duivels eerder al de toon. Ook dit jaar gaan ze tijdens het WK in Rusland weer voor de overwinning, Iedereen supportert mee, jong of oud, klein of groot, man of vrouw. Natuurlijk wel handig om de voetbalregels te weten ;-)... Met deze voetbalregels voor vrouwen scoor je!

Tijdens het WK in Rusland moeten vrouwen zich niet stilletjes terugtrekken. Laat van jullie horen dames, haal die geel-zwart-rode gadgets boven, eis je plaats op in de zetel en laat die pintjes (of cocktails :-) aanrukken.

Bang dat je uit de toon valt tussen het mannelijke geweld? Geen nood, met deze infographic van tijdens het vorige WK schop je het moeiteloos tot echte Rode Duivels-supporter!

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Travelbird. Van babyvragen tot reistips, ik geef je het gepaste advies.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.