Geniale voorzet: scoor met deze voetbalregels voor vrouwen!

Hanna
Door Hanna
0 reacties

Met de 5e duiveluitdaging – maak de grootste vrouwenspionkop in de geschiedenis van het Belgische voetbal -  zetten de Rode Duivels eerder al de toon. Iedereen supportert mee, jong of oud, klein of groot, man of vrouw.

Tijdens het EK in Frankrijk moeten vrouwen zich niet stilletjes terugtrekken. Laat van jullie horen dames, haal die geel-zwart-rode gadgets boven, eis je plaats op in de zetel en laat die pintjes (of cocktails :-) aanrukken.

Bang dat je uit de toon valt tussen het mannelijke geweld? Geen nood, met deze infographic van tijdens het vorige WK schop je het moeiteloos tot echte Rode Duivels-supporter!

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Outspot. Van babyvragen  tot reistips, ik geef je het gepaste advies.