De goedkoopste manieren om snel fit te worden - Goedkoop.be

De goedkoopste manieren om snel fit te worden

Eveline
Door Eveline
Laatste update op 0 reacties

Slechte conditie? Gebrek aan energie? Daar is gemakkelijk wat aan te doen. En dat hoeft niet veel te kosten. Heb je een paar overtollige kilo’s die in de weg zitten? Ook daar is wat aan te doen. En ook dan hoef je niet veel geld kwijt te zijn.

Om je helemaal weer fit te gaan voelen, is het belangrijk om te gaan sporten en je voedingspatroon aan te passen. Een van de goedkoopste manieren om te gaan sporten is bij Basic-Fit fitness te gaan doen. Ontdek hier nog meer goedkope manieren om snel fit te worden.

1. Pas je voedingspatroon aan

Ga gezond eten en laat de chips, vette snacks en suikerhoudende dranken in de supermarkt staan. Dat heeft meteen twee voordelen: je eet gezonder en je bent minder geld kwijt aan boodschappen. Zo drink je water in plaats van frisdrank.

Gezond eten hoeft niet duur te zijn als je bijvoorbeeld groenten van het seizoen eet. Die zijn altijd goedkoper dan groenten buiten het seizoen. Sla ook een dagje vlees over en vervang vlees daarnaast een keer door vis. Maak voordat je boodschappen gaat doen een lijstje met wat je nodig hebt. Houd je aan het lijstje en voorkom daarmee impulsaankopen. Dat bespaart je ook weer geld.

2. Kies het goedkoopste abonnement van de sportschool

Het is om fit te worden belangrijk om te sporten en een stok achter de deur te hebben. Als je geen lid wordt van een sportschool is het met de motivatie vaak snel gedaan. Bij Basic-Fit zijn er verschillende abonnementen. De goedkoopste manier om dan fit te worden, is door het goedkoopste abonnement af te sluiten. Je krijgt daarmee toegang tot alle clubs en het is mogelijk om thuis te trainen met GXR.

3. Ga regelmatig sporten en bewegen

Om helemaal fit te worden, is meer bewegen van groot belang. Naast het sporten wat je twee of drie keer in de week doet, is het dus belangrijk om extra te bewegen. Ga bijvoorbeeld lopend of op de fiets boodschappen doen in plaats van met de auto. Doe dat ook als je naar je werk gaat en neem op je werk de trap en niet de lift. Maak in de avond eens een lange wandeling of ga er met de fiets op uit. Dat kost geen geld en helpt je om extra snel fit te worden. in de sportschool is het mogelijk om aan je conditie te werken en spiermassa op te bouwen. Dat is echter niet voldoende om fit te worden en te blijven, want daarvoor is ook dagelijkse beweging nodig.

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.