WK 2018: gezellig thuis kijken doe je zo! - Goedkoop.be

Dé strategie voor een spannende WK avond bij je thuis!

Door
Laatste update op 0 reacties

We zijn er weer bij dit WK in Rusland. En dat mag iedereen weten. De Rode Duivels gekte is compleet losgebarsten! Alles, maar dan ook alles kleurt zwart/geel/rood of is bedrukt met het Rode Duivels logo. Van pittige knakworstjes tot volledige outfits.... België wint sowieso in supportersenthousiasme! Nu die felbegeerde wereldbeker nog.

Een verzameling van de tofste voetbalgadgets? Klik hier! 

Natuurlijk zit iedereen tijdens het WK aan de buis gekluisterd om onze nationale ploeg op de voet te volgen. Hier willen we niks van missen. Maar waar ga je de matches kijken? Super gezellig om dit op café te doen, maar schoppen we het tot de finale, dan wordt dit ook meteen een beetje prijzige aangelegenheid. Net zo plezant en stukken voordeliger is om een groep vrienden uit te nodigen en thuis te supporteren. Bovendien ben je verzekerd van de beste plekken.

Goedkoop.be stelde een strategie op voor het perfecte WK-voetbalavondje bij je thuis.

 

De aftrap

Begin met een kleine metamorfose van je living of tuin. Heb je een tuin en is er mogelijkheid om lekker buiten naar de wedstrijden te kijken, zet die partytent op (je weet maar nooit met het Belgische weer), klap de partytafels open en versier met vlaggetjes en slingers in de driekleur.

Geen tuin en niet voldoende zitruimte in de living? Dat los je heel gemakkelijk op zonder al te veel te zeulen met tuinstoelen en krukjes. Zet bierbakken neer en leg daar eventueel nog een plank bovenop. Zo creëer je binnen no-time meerdere zitplekken. En die bakken zullen waarschijnlijk toch wel binnen handbereik staan.

Ook deze ruimte kun je vol hangen met vlaggen, slingers, ballonnen en ander vrolijk versiersel in WK-thema. Scoor een heuse Rode Duivels outfit en laat zien dat je achter de nationale ploeg staat. Van officiële spelers t-shirts en horloges tot aan knotsgekke pruiken en lenzen in de driekleur, je hoeft er niet lang naar te speuren.

Scoor hier een officieel spelers t-shirt

Aanvalluhhh!

Supporteren op een lege maag, dat gaat wat lastig. En omdat de eerste match precies rond etenstijd start, zijn wat stevige hapjes wel gewenst. Zelfs met het eten en drinken dat je je gasten voorzet, hoef je niet af te wijken van het Rode Duivels en WK-thema. Tricolore ijsjes, tattoos met afbeeldingen van de spelers bij de chips, blikken bier in voetbalstijl...Je kunt het zo gek niet bedenken of het heeft verband met FIFA 2018.

Gouden tip van Goedkoop.be

De Rode Duivels zijn er weer bij dit WK in Rusland. En dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Met als ons enthousiasme schreeuwen we onze nationale ploeg wel naar de overwinning! Supporter in stijl en scoor bij Decathlon een officieel spelers shirt of één van de andere top artikelen uit de België merchandise shop.

Rust

Het is rust. Snel de blaas, die op springen staat, ledigen en even op adem komen. Tijd voor een lekker drankje, een pauzemuziekje en een zoet tussendoortje. Daag elkaar uit voor een wedstrijdje penalty’s schieten, bespreek de opstelling aan de hand van je verzamelde Jupilerblikken en laat de kids hun Panini-stickers ruilen.

Nabeschouwing

Ook de tweede helft zit erop. Bij winst (waar we wel vanuit gaan) feesten we nog even door onder het genot van een fris pintje. Het dak gaat eraf!

Bij verlies, wat niet te hopen is, moet er toch ook even gebleven worden, de match moet immers geëvalueerd worden. Wat had de coach anders kunnen doen?

Misschien dat er nog vrienden zijn die de andere wedstrijd in de poule willen kijken, maar dat is toch voor degenen die de volgende dag niet naar het werk hoeven. Jij droomt heerlijk van de overwinning.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.