Back to school: shop voordelig & trendy schoolgerief! - Goedkoop.be

Een meesterlijk nieuw schooljaar: shop de nieuwste trends voordelig!

Door
Laatste update op 2 reacties

Een andere klas, vreemde leerkrachten en nieuwe vrienden: het begin van een schooljaar is voor veel kinderen een zeer spannend moment. Zeker bij de overgang naar een middelbare school zijn de verschillen groot. Je kids gaan zelfverzekerder naar school met nieuwe en trendy spulletjes, maar wat zijn de huidige trends en wat heb je allemaal nodig? Lees snel verder!

Hoe je kind tegen een nieuw schooljaar opkijkt verschilt natuurlijk per kind. De een kan niet wachten tot het allemaal weer begint, de ander heeft slapeloze nachten van de spanning. Belangrijk is dat je kinderen een goede start hebben, een goed begin is immers het halve werk.

Op schoolspullen berust momenteel een echte prijzenslag. Verschillende winkels strijden om de goedkoopste prijzen voor agenda’s, kleding, elektronica en nog veel meer. Potloden hebben zo bijvoorbeeld hun minimale prijs al bereikt. Met andere woorden: dit is hét moment om te shoppen voor 1 september.

De beste “back to school” acties direct ontdekken? Klik hier!

Outfit

Vindt jouw zoon of dochter het belangrijk om op te vallen? Dan is de kans groot dat hij of zij de outfit voor de eerste schooldag al klaar heeft liggen. Kan de kledingkast nog wel een aanvulling gebruiken, zeker met de herfst op komst? Let dan bij het shoppen zeker op de volgende trends (tip: combineer ze!):

Vurige kleuren
Populair bij kinderen zijn op dit moment vurige kleuren, zoals rood en oranje. Deze kleuren vallen op en stralen bovendien energie uit. Inspiratie nodig? Bij Zalando vind je eenvoudig een groot assortiment kinderkleding met vurige kleuren door bij het zoeken simpelweg een kleur te kiezen. Meteen ontdekken? Klik dan hier.

Grafisch
Ook grafische prints doen het erg goed. Gekke geometrische vormen en strepen vallen op. Daarnaast zijn ook dierenprints en cartoons nog steeds populair bij kinderen.

Agenda’s & Schrijfgerief

Een agenda is, zeker voor de middelbare school, essentieel om het schooljaar in goede banen te leiden. Hij wordt tijdens iedere les gebruikt voor het noteren van huiswerk of toetsen en is daarmee misschien wel het belangrijkste voorwerp van een schooljaar. Met een toffe agenda wordt echt een statement gemaakt. Nog geen agenda gekocht? Dit zijn de populairste agenda’s voor het nieuwe schooljaar.

Embed code
Schoolagenda's 2016/2017
Schoolagenda's 2016/2017
  Agenda Prijs Goedkoopste winkel
Meisjes Supertrash (roze of ecru) €16,99 Koop direct
  Melli Mello €14,99 Koop direct
  Pip €16,95 Koop direct
Jongens Playstation €14,95 Koop direct
  Donald Duck €14,99 Koop direct
  Garfield €12,18 Koop direct

 

Let op, agenda's zijn mogelijk niet meer beschikbaar na verloop van tijd.

Dankzij de prijzenslag is het meeste schoolgerief nu te verkrijgen aan uitzonderlijk lage prijzen. Wil je pennen, potloden, gummetjes, puntenslijpers en meer gemakkelijk én super voordelig online shoppen? Ontdek dan zeker het enorme aanbod van Bol.com. Je vindt het hier.

Tassen

Hoe oud je kinderen ook zijn, een degelijke tas is essentieel als ze naar school gaan. Een schooltas krijgt doorgaans behoorlijk wat te verduren: hij slingert over de grond, draagt veel gewicht en wordt regelmatig geopend en weer dichtgeritst. Om schade te voorkomen is het belangrijk een goede tas te kopen en niet eentje die binnen een week kapot is.

Is een degelijke tas wel “cool”? Zeker weten, ook hierbij geldt dat vurige kleuren en grafische prints momenteel helemaal hot zijn. Neem bij voorkeur wel een ander printje dan de outfit. Zo zijn de merken Eastpak, Herschel en Dakine momenteel ontzettend populair en ook nog eens erg stevig. Ze hoeven bovendien helemaal niet duur te zijn, bij Coolblue zijn er namelijk verschillende behoorlijk afgeprijsd. Bekijk het aanbod eens!

Elektronica

In 2016 is elektronica bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, zo ook op school niet. Voor middelbare scholieren en studenten is een laptop best belangrijk en op sommige scholen zelfs verplicht. Ook een goede rekenmachine mag niet ontbreken.

Laptop
Je kan natuurlijk een schitterende Apple Macbook kopen voor je kids, die je de komende jaren zeker niet hoeft te vervangen, maar dit laat niet ieder budget toe. Koop echter wel een degelijke laptop, denk hierbij onder meer aan de merken Asus of HP. Je wilt immers geen laptop die regelmatig crasht en problemen geeft, hij moet wel bruikbaar zijn en het liefst voor een langere tijd. Bij laptops geldt vaak goedkoop = duurkoop. Veel scholen geven gelukkig een lijst met minimale specificaties mee om miskopen te voorkomen.

Tip: Vergeet een stevige laptoptas niet, voor de veiligheid onderweg. Die zijn momenteel in de aanbieding bij Coolblue!

Smartphones
Voor kleine kinderen is dit nog niet nodig, maar middelbare scholieren en studenten zijn graag goed bereikbaar. Ook voor jou is dit handig bij dringende boodschappen of als je kinderen onderweg een probleem hebben, zoals een lekke band of een ongeval. Wil je graag dat je kinderen bereikbaar zijn, maar geen peperdure smartphone aanschaffen? Bekijk dan eens het aanbod afgeprijsde smartphones bij PDAShop.be. Hier ontdek je modellen van topmerken voor een lange levensduur en degelijke kwaliteit aan een klein prijsje.

Rekenmachines
Op de middelbare school kunnen je kinderen niet zonder rekenmachine.  Die hebben ze nodig bij vakken als wiskunde, natuurkunde en economie. Koop niet zomaar een rekenmachine, maar controleer bij de school welk merk ze gebruiken. Doorgaans is dit Casio of Texas Instruments, afhankelijk van de school. Haal deze merken echter niet door elkaar, de werking van de machines verschilt namelijk sterk, waardoor kinderen mogelijk een deel van de uitleg missen tijdens de lessen. De meest gebruikte modellen zijn de volgende:

“Normale” rekenmachine:
Scholen die gebruik maken van Texas Instruments gebruiken meestal de Texas Instruments TI-30XB tijdens de lessen. Opteert de school voor Casio, dan is dit meestal de Casio FX92. Klik op de namen om direct de goedkoopste prijs te ontdekken.

“Grafische” rekenmachine:
De Texas Instruments TI-84 Plus is de grafische rekenmachine die het vaakst gebruikt wordt door “Texas Instruments-scholen” tijdens de geavanceerde wiskundelessen, het meest gebruikte Casio model is de Casio FX-9860GII. Klik ook hier op de naam voor de goedkoopste prijs.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.