Goedkope babyshower- en/of kraamcadeaus - Goedkoop.be

Goedkope babyshower- en/of kraamcadeaus

Richard
Door Richard
0 reacties

Als je dat nieuws hebt verwerkt, is het tijd om je te gaan richten op leuke cadeautjes.Ongetwijfeld viert iemand of een gender reveal of een babyshower, waar uiteraard ook cadeautjes bij komen kijken.

Een kist vol kleertjes

Er zijn zoveel leuke babykleertjes te koop, dat je elke winkel zowat leeg wil kopen. Alles is zo klein en schattig en dat wil je gewoon hebben. Daar hoef je nog niet eens moeder voor te zijn. Vertbaudet is zo’n winkel waar ze de leukste pakjes hebben voor de kleintjes.

Een baby groeit ook ontzettend hard, dus durf ook kleertjes te kopen op de groei. In de eerste weken zijn ouders zo druk, dat jouw pakje wellicht nog ingepakt zit en voordat je het weet zijn ze er dan al uitgegroeid.

Het idee is om van de kist een kleine garderobe te maken, zodat de ouders de kleertjes ook meteen zien. Dit doe je door twee verticale stokken vast te maken aan de kist en daar weer een horizontale stok bovenop. Je hebt dan een eenvoudig rek gecreëerd waar je de babykleertjes aan op kunt hangen. Zo lijkt het dus echt op een mini garderobe.

In de kist kun je bijvoorbeeld nog een knuffel of een paar schoentjes zetten. Mutsjes en sokjes passen hier natuurlijk ook goed bij. Dit cadeau is natuurlijk het leukst als kraamcadeau, zodat je ook echt schattige jurkjes kan kopen, wanneer het een meisje is. Uiteraard is dit ook een heel leuk en vooral uniek cadeau op een gender reveal of babyshower. Alleen is het dan natuurlijk verstandig om de kleertjes wat neutraler te houden, behalve als je op de babyshower al zeker weet of het een meisje of jongetje wordt.

Een mand vol handige cadeaus

Als er een baby op komst is, hebben ouders veel spullen nodig. De grote spullen kopen ze uiteraard zelf, maar met kleine accessoires kun je heel goed helpen. Denk bijvoorbeeld aan een rompertje of slabbetje. Van deze items kun je er niet genoeg hebben. Ze worden snel vies, waardoor je er veel op voorraad moet hebben en ze groeien er ook snel weer uit, dus verschillende maten in huis hebben is sterk aan te raden. Jij kunt daar met jouw cadeau op inspelen.

Maak een leuke mand vol met verschillende slabbetjes, rompertjes, sokjes, mutsjes en bijvoorbeeld een leuke knuffel. Je kunt er ook al een leuk boekje bij doen, waar ze mee kunnen spelen. Denk daarnaast ook aan luiers in verschillende maten en wellicht wat zwitsal producten. Stop er als laatste een tijdschrift bij voor elke ouder, zodat ook zij een keer kunnen ontspannen, voor zover dat mogelijk is met een baby.

Het fijne aan dit cadeau is dat ze als kersverse ouders alles kunnen gebruiken. Zelfs van de mand wordt waarschijnlijk goed gebruik gemaakt, want deze kan bijvoorbeeld dienen als opslag voor de luier voorraad of voor alle verzorgingsproducten voor de baby.

Zo’n mand is leuk voor elke gelegenheid. Bij een gender reveal kun je de kleuren neutraal houden. Weet je wel wat het wordt en zoek je een babyshower- of kraamcadeau? Dan kun je natuurlijk wel blauwe of roze spullen kopen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer spullen die van pas komen als je een baby verwacht. Denk bijvoorbeeld aan drinkbekers of spenen. Dat zijn ook leuke cadeautjes om te geven.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.