Ontvang voor en tijdens je zwangerschap gratis producten - Goedkoop.be

Ontvang voor en tijdens je zwangerschap gratis producten

Laurens
Door Laurens
0 reacties

Ziekenhuisrekeningen die hallucinante proporties beginnen aan te nemen, kostelijke bezoekjes aan de gynaecoloog en maandelijkse betalingsopdrachten die niet op zich laten wachten. Het is maar een kleine greep uit het leven van een jong Vlaams koppel dat aan kinderen begint. Zo dreigt de meest memorabele periode uit een mensenleven overschaduwd te worden door financiële perikelen. Om die reden werd in 1952 De Roze Doos in het leven geroepen: een organisatie die jonge ouders ondersteunt met gratis producten, kortingen, voordelen en inlichtingen.

Word nu lid van De Roze Doos en ontvang geschenkdozen t.w.v. € 800!

Hoe werkt De Roze Doos?

Leden van De Roze Doos ontvangen op sleutelmomenten - zowel voor, tijdens als na de bevalling - geschenkdozen ter waarde van € 800. Ieder pakket bevat producten, kortingsbonnen en brochures die identiek overeenkomen met de fase van de zwangerschap. Deze dienst is volledig gratis en er worden geen verdoken kosten voor klanten in rekening gebracht. De kosten worden volledig gedragen door deelnemende bedrijven, die producten schenken in ruil voor gratis reclame. Kortom, het is een win-win situatie voor beide partijen.

Wat voor geschenkdozen ontvang je?

In de prenatale fase ontvang je als lid eerst de paarse geschenkdoos. Hierin vind je allerlei waardevolle informatie over het verloop van de zwangerschap en tevens nuttige tips en tricks voor de grote dag. Daarnaast ontvang je ook een resem leuke staaltjes, kortingsbonnen en unieke geschenken.

De tweede geschenkdoos is voorzien van een roze tint en ontvang je bij de geboorte van je kind. Naast een aantal unieke verrassingen ontvang je ook broodnodige producten zoals luiers, waspoeders en babyvoeding.

“Mijn eerste maanden” is het thema van de derde blauwe geschenkdoos. Deze krijg je ongeveer 4 maanden na de geboorte. Hierin vind je belangrijke levensmiddelen zoals Olvarit groentepotjes, koekjesmeel en staaltjes Bepanthol crème. Daarnaast regent het ook opnieuw kortingsbonnen bij de vleet.

De vierde geschenkdoos - die je herkent aan zijn groene kleur - ontvang je bij de eerste verjaardag van je kleine spruit. Naast een reeks informatieve boekjes krijg je ook een nieuwe lading babyvoeding.

Op de leeftijd van 3 jaar ontvang je een laatste geschenkdoos - “Mijn eerste schoolherinneringen” - die je herkent aan zijn gele toets.  Zoals de titel doet vermoeden vind je hierin belangrijke informatie over het onderwijs en ook boekjes om te leren lezen. Daarnaast vind je er ook lekkere snacks en drankjes voor de eerste schooldag in terug.

Welke andere voordelen zijn er?

De Roze Doos is zoveel meer dan een distributiecentrum voor kraamcadeaus. Het is in de eerste plaats een voorlichtingscentrum voor jonge ouders dat hen wil bijstaan met raad en daad. Via de gratis applicatie “Mijn Zwangerschap” win je bijvoorbeeld wekelijks advies in over de voortgang van je zwangerschap. Daarbij heb je de optie om je sleutelmomenten op te slaan in een dagboek en de evolutie van je maandelijks gewicht te volgen.

Bovendien kan je je ook inschrijven voor het maandelijkse e-magazine waarin je verschillende tips, tricks en interessante artikelen vindt over gerelateerde onderwerpen. Op zoek naar specifieke zwangerschaps- of postpartumoefeningen? In dit magazine vind je een overzicht van de beste trainingstechnieken.

Ontdek hier alle voordelen waarop je recht hebt als lid van De Roze Doos!

Over de auteur

Laurens

Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.