Pretparken in België: voordelig dagje weg! - Goedkoop.be

Promo 2018: goedkope tickets voor een dagje pretpark

Door
Laatste update op 4 reacties Meer Dagje Uit

Je hoeft het niet altijd ver te zoeken om je volop te amuseren. Vergeet peperdure exotische vakanties, ook in eigen land geniet je van een vrije dag. Trommel familie en vrienden op, of verras je eigen gezin met een daguitstapje naar een pretpark. Adembenemende attracties, spannende hoogtes en spattend water... en dat allemaal spotgoedkoop!

We weten het wel, wie aan de kassa aanschuift van een pretpark, trekt wel eens grote ogen na een blik op de prijslijst. Wij hebben een beter voorstel. Je doet namelijk heel wat voordeel door je tickets vooraf online aan te kopen. Stap mee in onze achtbaan die je roetsjt naar een nog goedkoper dagje uit!

Het pretparkseizoen is van start, we houden je graag op de hoogte van alle huidige promo's:

Embed code
Promo pretparken 2017
Pretpark Soort ticket Van Voor Korting geldig?
Plopsa Plopsa De Panne €36,50 €31,50 7 januari 2019
  PlopsAqua €19,99 €14,99 7 januari 2019
  Plopsa Indoor Hasselt €19,99 €14,99 7 januari 2019
  Plopsa Indoor Coevorden €19,99 €14,99 7 januari 2019
  Plopsa Coo €25,99 €20,99 7 januari 2019
Bellewaerde Family & Friends €33 €29 tot einde pretparkseizoen
Walibi Parktickets €38,50 €31 tot einde pretparkseizoen
Bobbejaanland Parktickets ? €19,95 Prijzen afhankelijk van datum

 

Plopsa-plezier voor jong en oud

Wat begon met een pretpark in De Panne, tegen de Franse grens, groeide uit tot vier verschillende parken in België en Nederland. Met Holiday Park in Duitsland is Plopsa ondertussen aan nummer vijf toe. Waterpretpark PlopsAqua, Plopsa Theater en Mayaland Indoor bij Plopsa De Panne sluiten voorlopig het rijtje af.

In Plopsa De Panne ontmoet je je grootste Studio 100-helden. De allerkleinsten strelen geitjes of ravotten tussen de kippen in de dierenboerderij van Big en Betsy. Samen met Bumba klimmen, glijden en schommelen ze in de speeltuin.

Iets oudere waaghalzen blussen vuurtjes met K3, varen mee op een woelige zee met Piet Piraat of laten zich lekker nat spetteren in de Supersplash. Tijdens een ritje in de Anubis-ride wordt het pas echt spannend. Laat die kriebels maar los in je buik, zoef!

Terwijl je van attractie naar attractie wandelt, bots je wel eens op Mega Mindy, ga je op de foto met Plop... Hou zeker de programmatie in het oog, zo kun je je dagje pretpark combineren met een optreden van K3. Je krijgt er voor de prijs van een dagticket nog een concert bovenop, als dat niet voordelig is!

De weergoden zijn ons niet altijd gunstig gezind in België. Is er kans op regen, dan hoeft je dagje uit niet per se in het water te vallen. PlopsAqua biedt een perfect alternatief met een waterpretpark vol sensationele glijbanen en andere waterattracties. Met Plopsa Indoor Hasselt heeft de Plopsa-familie een prachtalternatief voor minder mooie dagen. De Wickie-coaster voert je aan  een adembenemende snelheid door de donkere grot, de K3-molen doet je zweven en wil je even pauzeren, dan wachten er lekkere hapjes en drankjes. In het Nederlandse Coevorden heeft Plopsa een tweede indoorpark. Ben je toevallig met vakantie in de regio, breng dan zeker een bezoekje aan het park. De kids zullen zich rot amuseren.

Midden in de overweldigende natuur rond de watervallen van Coo, stap je in de bobslee, spot je prachtdieren in het wildpark en neemt Wickie de Viking je mee in zijn ‘ride’. Weekendje Ardennen gepland? Dan mag Plopsa Coo zeker niet ontbreken op het to do-lijstje.

GOEDKOOP NAAR PLOPSA!

Via Goedkoop.be zijn je Plopsa-ticketjes wel extra goedkoop. Hieronder vind je een handig overzichtje van de tarieven en kortingen. Meteen tickets met korting kopen doe je hier.

Embed code
Tarieven Plopsa-parken
Pretpark Via Goedkoop.be Kassa
Plopsa De Panne €31,50 €36,50
PlopsAqua €14,99 €19,99
Plopsa Indoor Hasselt €14,99 €19,99
Plopsa Indoor Coevorden €14,99 €19,99
Plopsa Coo €20,99 €25,99

 

Adembenemende attracties en exotische dieren in Bellewaerde

Dicht bij het West-Vlaamse Ieper waan je je in de jungle. Bellewaerde maakt de perfecte mix van attractie- en dierenpark, je valt er van de ene verbazing in de andere.

Stroomt de adrenaline het ene moment nog volop door je aders tijdens Gold Rush, een avontuurlijke zoektocht naar goud, het volgende moment sta je alweer vertederend stil bij één van de pasgeboren dieren. Elk voorjaar opnieuw verwelkomt Bellewaerde Park enkele pasgeboren diertjes, of wordt de eerste verjaardag gevierd van flink opgroeiende exotische dieren.

GOUDEN TIP VAN GOEDKOOP.BE
Krijg je maar niet genoeg van zoevende rollercoasters, spetterende waterattracties en magische ervaringen? Met een abonnement ben je een stuk voordeliger af. Zo’n abonnement geeft je het jaar door toegang tot je favoriete park. Tijd voor een overzichtje! De weergegeven kostprijs is wat je online betaalt.

Embed code
Abonnementen pretparken België
Abonnement Kostprijs wat
Plopsa Fun Card €79,99 1 jaar onbeperkte toegang tot alle Plopsa-parken (-40% bij PlopsAqua)
Plopsa GoldCard €149,99 1 jaar onbeperkte toegang Plopsa-parken (PlopsAqua incl.)
Bellewaerde Adventure Pass €47 1 jaar lang onbeperkte toegang, te personaliseren - uitverkocht voor 2018
Walibi Let's Go Pass €59 1 jaar lang onbeperkte toegang, te personaliseren
Bobbejaanland Bronze Pas €49 onbeperkte toegang in het seizoen 2018 - korting shops/resto's (t.e.m. 4/11/18)
Bobbejanland Silver Pas €67 onbeperkte toegang in het seizoen 2018 - korting shops/resto's - Halloween - ... (t.e.m. 4/11/18)
Bobbejaanland Gold Pas €84 onbeperkte toegang Bobbejaanland - - andere parken - 4 vrienden mee voor €9 p.p. - parking (t.e.m. 4/11/18)

 

Bellewaerde is een echt familiepark. Niet alleen door de unieke combinatie van pretpark met een ruime dierenzone. De attracties zijn perfect afgestemd op elke leeftijd. Waaghalzen stappen zonder vrees op de Boomerang om getrakteerd te worden op voor- en achterwaartse loopings. Niet voor doetjes! El Volador geeft jong en oud vleugels, voor nog meer sensatie stap je binnen in het Magische Huis van Houdini, een prikkeling voor alle zintuigen.

Praktisch

Bestel je je tickets online, dan betaal je €31 per ticket. Krijg je maar niet genoeg van Bellewaerde, dan geeft de Bellewaerde Park Pass je een pretparkseizoen lang onbeperkte toegang voor amper €59. Klik hier voor alle huidige promoties op Bellewaerde tickets.

De wondere wereld van Walibi

 

 

Walibi neemt je mee naar een andere wereld. Plots word je een verwoed goudzoeker, die tijdens een dolle rit door modderig water waadt, klimt en klautert. Op de wildwaterrivier Radja River zorgen ultrascherpe bochten, schuimend water en draaikolken voor een spannende tocht in een opblaasboot.
Niet alleen waaghalzen zitten op hun plek in Walibi. Het park heeft ook wel zestien attracties op maat van kinderen, verdeeld over twee kindvriendelijke zones. Een ponyritje door een indianendorp, een vrije val op de Guitar Riff, een reis in een shuttle... een dagje Walibi zorgt voor een rollercoaster aan belevenissen.

Praktisch

Voor een dagje Walibi geniet je online van voordeligere tarieven. Alle abonnementen zie je op een rijtje in bovenstaand kader. Snel naar de online tickets!

Waterpret in Aqualibi

Het lijkt misschien een buitenbeentje in dit overzicht, maar Aqualibi is wel degelijk een pretpark, eentje met veel water. Kun je niet kiezen tussen een dagje pretpark of zwembad, dan heb je met Aqualibi de perfecte oplossing gevonden.

Echte waterratten beleven spannende momenten in een van de vele uitdagende glijbanen. Wil je tot rust komen, dan trek je naar de Lagoon. Genieten van een bubbelbad, zalig! Ook aan de allerkleinsten heeft Aqualibi gedacht, met een Mini Beach vol leuke activiteiten.

Praktisch

Aqualibi tickets scoor je met €4,50 korting!

 

Bobbejaanland blijft ’t plezantste land

Ook in Bobbejaanland rol je van de ene attractie in de andere, soms wel letterlijk. Tijdens een tocht op de Amazone verdedig je je tegen krokodillen en ander onheil met een waterkanon. Voor zijn vijftigste verjaardag opende het park in 2011 DIZZ, die je meeneemt op een duizzzelingwekkende tocht van 360 graden.

Zo duik je van de ene wonderlijke belevenis in de andere spannende attractie!

Praktisch

Momenteel koop je online al tickets vanaf slechts €19,95 per ticket. Hoe meer je je ticket op voorhand koopt, hoe voordeliger. Bobbejaanland biedt drie abonnementen aan voor een jaar lang fun: de Bronze Pas voor €49, de Silver Pas voor €67 en de Gold Pas voor €84.

Je kan ook je pretparktickets aan een lagere prijs proberen score via Vakantieveilingen.be. Bied jij mee?

De weergegeven tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen bij de pretparken zelf.

We zijn razend benieuwd naar jouw favoriete pretpark! Voor welke attractie zou je keer op keer opnieuw in de rij gaan staan?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.