Team - Goedkoop.be
Team Goedkoop.be

Wij staan klaar om je te helpen

Wij zijn het team achter Goedkoop.be. Heb je een vraag of wil je meer info, stuur ons dan gerust een mailtje of spreek ons even aan via de chat. We helpen je graag verder.

 • Yvonne

  Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

  Stuur Yvonne een e-mail
 • Eveline

  Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

  Stuur Eveline een e-mail
 • Laurens

  Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

  Stuur Laurens een e-mail
 • Kimberly

  Als persoon die graag reist en geniet van het leven is het belangrijk om voldoende te sparen. Reizen en genieten is jammer genoeg niet gratis. Het leven is namelijk niet goedkoop, maar kan in mijn ogen altijd goedkoper zolang we maar goed uitkijken. Daarom ben ik altijd aandachtig op zoek naar tips en tricks om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Deze tips deel ik heel graag met anderen zodat ook jij aan het einde van de maand een extraatje over kan houden. Zo hebben we allebei snel voldoende geld verzameld om spoedig te kunnen genieten van een wijntje op een prachtige zuiderse bestemming.

  Stuur Kimberly een e-mail
 • Leila

  Als echte avonturier en levensgenieter vind ik het belangrijk om geld te besparen. Zo kan ik steeds nieuwe uitdagingen aangaan. Je kan wel zeggen dat ik altijd op zoek ben naar de beste deals. Natuurlijk deel ik deze graag met anderen zodat iedereen optimaal kan genieten van het leven.

  Stuur Leila een e-mail
 • Florence

  Ik hou ervan om te reizen en mijn hond te verwennen met nieuw speelgoed, daarom is het belangrijk voor mij om te kunnen sparen. Ik ga graag voor jou op zoek naar de nieuwste promoties en de beste besparingen!

  Stuur Florence een e-mail
 • Alicia Vanhoegaerden

  Een modeliefhebber zijn als student is niet altijd even easy omdat je op je budget moet letten. Doorheen de jaren heb ik geleerd snel de laatste trends op te pikken voor een voordelige prijs. Ik kan niet wachten om deze tips en tricks met jullie te delen!

 • Matthias

  Ze zeggen wel eens dat geld geen essentie van het leven is en dat het ook niet gelukkig maakt. Toch is het wel een noodzakelijk middel waarvan iedereen genoeg wilt hebben. Het is dan ook vervelend om teveel geld te betalen voor een product of dienst wanneer het goedkoper kan. Daar is iedereen het mee eens. Bewust of onbewust zoekt iedereen naar de beste deals en daar wil ik je bij helpen!

  Stuur Matthias een e-mail

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.