Online boodschappen doen: makkelijk en snel bij Albert Heijn! - Goedkoop.be

Online en snel boodschappen doen: Gewoon bij Albert Heijn

Door
Laatste update op 1 reactie

Druk, druk, druk! Af en toe zou je willen dat een dag uit meer dan 24 uur bestond. Helaas is dat niet zo en zul je dus alles op orde moeten krijgen met het juiste timemanagement. En misschien ook wel met een beetje hulp uit onverwachte hoek. Zoals met de online boodschappenservice van Albert Heijn.

Want het doen van de wekelijkse boodschappen vraagt stiekem best wel wat tijd. De rit naar de supermarkt, het zoeken naar een parkeerplaats, het vinden van alle producten en dan nog maar te zwijgen over de rij bij de kassa. Makkelijker is je lijstje online doorgeven, je boodschappen laten doen door een medewerker van de Albert Heijn om vervolgens vliegensvlug je spullen op te halen bij een Pick Up Point. Makkelijk!

Winkelen aan Nederlandse prijzen

Bijna vier jaar na het openen van de allereerste Belgische AH is er nu ook een webshop in ons land. Als klant kun je gemakkelijk en snel online winkelen op ah.be. Uit een assortiment van meer dan 16.500 producten kies je de nodige producten om ze vervolgens, zonder de auto daarbij te hoeven verlaten, op te halen.

Momenteel heeft ons land zes Pick Up Points; in Wilrijk, Lokeren, Gent, Lier, Olen en Kontich. In de toekomst zullen er dit zeker meer worden.

De prijzen online zijn gelijk aan de prijzen in de fysieke supermarkt. En omdat de Albert Heijn groot is in Nederland, kunnen ze in hier België de prijzen klein houden.

Bij Albert Heijn vind je vele artikelen. Zowel A-merken als ook de voordelige Eigen Merken. Klik hier om meteen te shoppen!

Dit filmpje laat zien hoe je gemakkelijk en snel boodschappen doet via een Pick Up Point in Nederland. In België werkt het concept exact hetzelfde.

Hoe doe je online boodschappen bij Albert Heijn?

Het concept van online boodschappen doen, werkt eenvoudig:

1. Start je reservering via de knop 'online reserveren'

Je reserveert je boodschappen eenvoudig online. Allereerst selecteer je een Pick Up Point bij jou in de omgeving. Vervolgens verzamel je al je boodschappen. Voor zowel kleine en grote boodschappen is er geen minimum reserveerbedrag. Heb je alles wat nodig is op je lijstje staan? Klik op de knop 'afsluiten'. Check als laatste je reservering en klik op 'bevestig reservering'. Albert Heijn kan nu aan de slag met jouw boodschappenlijstje.

Gouden tip van Goedkoop.be

Snel en gemakkelijk je boodschappen doen? Reserveer ze online bij Albert Heijn en haal ze vliegensvlug op bij een Pick Up Point! Ook bij online boodschappen doen profteer je van vele promoties. Bekijk ze via Goedkoop.be.

2. Albert Heijn doet de boodschappen voor jou

Alle boodschappen worden verzameld en verpakt door een medewerker van de Albert Heijn om daarna gekoeld vervoerd te worden naar jouw gekozen locatie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je versproducten al bedorven op de eindbestemming aankomen.

3. Ophalen én snel weer op weg

Bestel vandaag je boodschappen en haal ze de volgende dag al op. Jouw boodschappen staan verpakt in kratten en koeltassen voor je klaar op jouw aangegeven Pick Up Point (per krat betaal je €4 statiegeld).
Je hoeft zelf niet uit de auto te stappen, want AH zet je aankopen gewoon in je koffer.

De servicekosten zijn verschillend,afhankelijk van het moment dat je kiest en van de hoogte van het bedrag van je reservatie. De kosten worden weergegeven tijdens het reserveringsproces.

Bonus

Net zoals in de fysieke winkels, geniet je op ah.be van Bonuskorting. Heb je een Albert Heijn Bonuskaart dan kun je tijdens het online boodschappen doen, het nummer van deze kaart invullen. Je voordeel zal automatisch worden verrekend.

Ook de andere extra’s, zoals de spaaracties, loop je zeker niet mis. De gehele opzet kan misschien iets verschillen met de acties in de fysieke supermarkten, maar uiteindelijk spaar je toch mee voor korting op leuke activiteiten en artikelen.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.