Albert Heijn bonus: hamsterééééén met extra korting! - Goedkoop.be

Hamsterééééén bij Albert Heijn!

Door
Laatste update op 0 reacties

Boodschappen doen: niemand kan er omheen, of je nu naar de supermarkt gaat of het liever online doet. De een let op iedere eurocent, de ander gooit de boodschappen achteloos in het winkelmandje en betaalt met de ogen dicht. Wie houdt er echter niet van aanbiedingen?! De komende week profiteer je bij Albert Heijn van de Hamsteractie vol waanzinnige aanbiedingen. Je dagelijkse boodschappen aan bodemprijzen, dat wil jij toch ook?! Lees snel verder…

In Nederland staat de term “HAMSTEREN!” nog net niet in het woordenboek, maar ook in België doet deze knotsgekke term nu zijn intrede. Dit is te danken aan de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. Een aantal weken per jaar vinden de zogenaamde Hamsterweken hier plaats. De winkels en webshop van Albert Heijn zijn momenteel overgenomen door hamsters (vandaar de term “HAMSTEREN!”), die al hun dagelijkse boodschappen shoppen aan zeer lage prijzen. Ook in België kan jij hier nu enorm van profiteren!

Gouden tip van Goedkoop.be

Albert Heijn laat je niet zomaar producten hamsteren. Nee hoor, voor de hamsterweek selecteerde Albert Heijn heel wat topmerken. Denken we maar aan heerlijke bubbels van Martini, L'Or Espresso, Jupiler, Lu, Sun, Dixan... noem maar op.

Waar wacht je nog op? Hoog tijd om te gaan hamsterééééén!

In Nederland worden de Hamsterweken met name gebruikt om de voorraden in huis aan te dikken. Het is bijna een natte droom: pasta, rijstgerechten, blikken groente, alcohol, frisdrank, toiletpapier en andere houdbare artikelen vliegen over de toonbank aan absolute bodemprijzen. Zorg echter ook zeker dat je voldoende plek in je koelkast en vrieskast hebt, want ook verse groenten en vlees zijn enorm afgeprijsd.

De winkels en webshop van Albert Heijn zijn tijdens de Hamsterweken constant gevuld met een enorme hoeveelheid waanzinnige aanbiedingen. Denk aan ‘de 2e gratis’ acties, zeer hoge kortingen en andere enorme bonussen. De koopjesjacht, die een hele week lang duurt, heeft veel weg van de Amerikaanse Black Friday. Echter gaat het hier dus over je dagelijkse boodschappen en kan je een veel langere tijd profiteren van de aanbiedingen.

Vanaf 7 december profiteer je voor het eerst nu ook in België van het hamsterééééén en we gegaranderen je: dat wil je echt niet missen! Je dagelijkse boodschappen van topmerken als Sun, Dixan of Martini kopen was nog nooit zo leuk. Ga direct naar Albert Heijn of naar www.ah.be en scoor direct zoveel mogelijk voordeel!

HAMSTERÉÉÉÉÉN!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.