Bespaartips en lifehacks: het Goedkoop.be YouTube-kanaal - Goedkoop.be

Kijk je rijk met Sophie en Lien  

Door
Laatste update op 0 reacties

Ja, het is zo ver! Graag introduceer ik je Sophie en Lien, de bespaargoeroes van Goedkoop.be. Vanaf vandaag kan je ook op ons YouTube-kanaal terecht voor de beste bespaartips en lifehacks. Iedere week zal er een nieuwe video op het YouTube-kanaal verschijnen op maandag om 19.00 uur.

Handige lifehacks

Een lifehack is een handig trucje om het leven simpeler te maken. Met bijvoorbeeld een goedkoop huis-tuin-keuken artikel los je een probleem eenvoudig op. Je ziet deze lifehacks vaak voorbij komen op social media, maar soms vraag je je wel eens af of de lifehack wel zou werken. Met deze vraag in het achterhoofd is het idee voor een Goedkoop.be YouTube-kanaal ontstaan. In onze video’s testen Sophie en Lien allerlei lifehacks en laten je zien of deze lifehacks daadwerkelijk handig zijn. Naast het testen van lifehacks geven Lien en Sophie je ook allerhande bespaartips.

Sophie en Lien zijn beide studenten en zoeken dus maar al te graag uit hoe ze geld kunnen besparen. Lien heb je misschien al eens voorbij zien komen, als auteur van Goedkoop.be artikels. Om jou de beste bespaartips en lifehacks te kunnen tonen, proberen ze de gekste dingen uit. Van koffiegruis op je gezicht smeren tot het boenen van de keuken met citroen en zout.

Kijk snel mee, want Sophie en Lien laten het je zien!

Weet jij nog een leuke lifehack die je getest wilt zien door Lien en Sophie? Laat het ons weten en wie weet zie je de lifehack voorbij komen in een van de video’s!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.