Koffer inpakken hoe doe je dat? 3 slimme reistips op een rij - Goedkoop.be

Gespot op TV OOST: handige reistips!

Door
Laatste update op 0 reacties

Eerder flitste er al een bespaartip van ons voorbij op TV OOST, nu verrassen we je weer met een gloednieuwe tip! Misschien heb je het spotje al voorbij zien komen? Zo niet, we bereiden je dit keer voor op een volgende reis. We laten je zien hoe je zonder te proppen alles toch gemakkelijk in je koffer meekrijgt. Zeer handig, zeker nu de zomervakantie voor de deur staat. Het filmpje kun je hier nog eens terugzien.

Praktisch je koffer inpakken is één ding, maar we geven je graag nog meer slimme reistips. Lees snel verder en start je reis meteen goed!

Rollen maar!

Je kent het vast wel, je koffer lijkt vaak te klein voor alles wat er allemaal mee moet op vakantie. Dat probleempje behoort met onze tip tot de verleden tijd. Door al je kleding netjes op te rollen, past het eenvoudiger in je koffer. Bovendien komt alles kreukvrij op je reisbestemming aan. Om nog meer ruimte te besparen, stop je onder andere sokken en ondergoed in je schoenen. Voilà, alles zit erin en het gaat zonder proppen dicht.

Mocht je nu, zo voor de vakantie, nog op zoek zijn naar een degelijke koffer? Kijk zeker hier eens bij ColliShop. Ruime keuze en scherpe prijzen!

Voorkom geknoei

Hè bah, wat is dat nu! De shampoo heeft gelekt, met als gevolg een flinke knoeiboel in je bagage. Dit nooit meer, en dat hoeft gelukkig ook niet. Met een stukje huishoudfolie is dit namelijk heel simpel te voorkomen. Plaats een stukje huishoudfolie onder de (draai)dop en de kans op lekkage is minimaal. Nu kun je met een gerust hart je favoriete shampoo, conditioner en douchegel meenemen.

Nooit meer in de knoop

Schitter en shine je ook graag tijdens je vakantie? Dan moet er uiteraard een setje juwelen mee. Gooi je een kettinkje of armbandje zo tussen de andere spullen, dan kan het al snel in de knoop raken. Niet gevreesd, ook daar hebben we een briljante oplossing voor; een rietje! Een rietje, denk je nu misschien? Jazeker, met een doodnormaal rietje wordt het geen complete wirwar. Je trekt bijvoorbeeld je ketting door het rietje en maakt daarna het sluitinkje vast. Ziezo, je blingbling blijft zo piekfijn, zonder knoopjes.

Geen zin om telkens de juiste oorbellen bij elkaar te moeten zoeken? Neem een knoop en hang er een paar oorbellen aan. Geen oude knopen in huis? Neem dan een stukje karton, prik er twee gaatjes en hang er de oorbellen aan.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.