Betekenis bloemen: welke boodschap breng jij over? - Goedkoop.be

Een schot in de roos: dit betekenen jouw bloemen!

Nadira Tielenburg van Euroflorist
Door Nadira Tielenburg van Euroflorist. Geplaatst door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Op 13 mei aanstaande vieren we in Nederland en België Moederdag, dé dag bij uitstek om alle moeders flink in het zonnetje te zetten én om bloemen te kopen. Het voorjaar is traditioneel gezien een van de meest bloemrijke periodes van het jaar. De enorme diversiteit aan beschikbare bloemen maakt dat iedere moeder een uniek boeket kan ontvangen. Dit maakt dat je als zender een mooie, persoonlijke touch kunt geven aan jouw moederdagboeket.

 

Welke bloemen zijn geschikt voor jouw moeder?

Welke bloemen geschikt zijn voor je moeder is natuurlijk persoonlijk en afhankelijk van de boodschap die je wilt overbrengen. Rozen worden al eeuwen gezien als de bloemen van de liefde en zijn wereldwijd enorm geliefd. Een klassieke en veilige keuze dus. Maar er is zoveel meer beschikbaar! Wist je dat alle bloemen hun eigen, emotionele betekenis hebben? Bijgesloten infographic vertelt daar mee over. Laat je inspireren.

De aangesloten bloemisten van het Euroflorist netwerk hebben lang toegewerkt naar Moederdag. Zij begrijpen hoe belangrijk het is om met een mooi boeket voor de dag te komen. Achter de schermen zijn zij dan ook al weken bezig met het selecteren van de mooiste bloemen tegen de scherpste prijzen. Het resultaat van deze zoektocht is momenteel hier te vinden. Hier heeft Euroflorist reeds een selectie gemaakt van het mooiste dat de Nederlandse en Belgische bloemenmarkt te bieden heeft.

Gouden tip van Goedkoop.be

Enthousiast geworden? Bestel dan nu alvast jouw moederdagbloemen met de exclusieve Euroflorist kortingscode van Goedkoop.be. Je ontvangt dan 10% korting op jouw bestelling. Mooi meegenomen dus!

Over Euroflorist

Sinds de oprichting in 1982 heeft Euroflorist de missie om mensen te helpen bij het versturen van bloemengroeten over de hele wereld. Samen met onze bloemisten bieden wij op een gemakkelijke en toegankelijke manier de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen met bloemen over te brengen, naar wie en waar je maar wilt. Het zenden en ontvangen van bloemen ligt dankzij Euroflorist voor iedereen binnen handbereik.

Over de auteur

Nadira Tielenburg van Euroflorist

Nadira Tielenburg is werkzaam bij Euroflorist, dé aanbieder van bloemen met een persoonlijke boodschap. Nadira weet alles van bloemen en wil mensen enthousiasmeren om voor iedere gelegenheid de juiste bloem te kiezen.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.