Zalon Zalando: krijg GRATIS gepersonaliseerd stijladvies! - Goedkoop.be

Gratis gepersonaliseerd stijladvies? Zalon van Zalando!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Inhoudsopgave
  1. Hoe werkt het?

Online shoppen… Waar moet je beginnen met zoeken in het enorme aanbod? Zalando snapt dat dit lastig kan zijn! En hoewel hun website overzichtelijk ingedeeld is in categorieën en merken, wil de fashionaanbieder je graag wat extra hulp bieden bij het vinden van je perfecte items.

Daarom introduceren ze Zalon: een gratis online service waarbij een stylist je persoonlijk kledingadvies geeft op basis van een vragenlijst en eventueel foto’s. Zalon was al in diverse andere landen beschikbaar en is vanaf nu ook te gebruiken in België. Hoog tijd om eens te kijken hoe het precies werkt!

Miskopen wil je natuurlijk het liefst voorkomen en daar speelt Zalon perfect op in. Door online een vragenlijst in te vullen en eventueel foto’s van jezelf op te sturen, maakt een van de Zalando stylisten een kledingcombinatie die goed bij je wensen aansluit. Het doel van modeplatform Zalando? Alle schakels in de modewereld met elkaar verbinden en een persoonlijke stylist voor iedereen toegankelijk maken. Daarnaast proberen ze met deze gratis service retouraankopen terug te dringen en beter tegemoet te komen aan wensen van klanten. Het kan immers lastig kiezen zijn uit meer dan 200.000 items van zo’n 1.500 merken.

zalando zalon

Zalon werd voor het eerst geïntroduceerd in 2014 in buurland Duitsland. Hierna volgden Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Nu is het de beurt aan België!

Hoe werkt het?

Hieronder een kort stappenplan voor Zalon.

Het fijne is: de service is helemaal gratis en je kunt je altijd opnieuw laten stylen. Dit is handig als je bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar kledij voor een sollicitatiegesprek, gala of andere speciale gelegenheid.

Stap 1

zalon by zalando

De service Zalon vind je op www.zalon.be. Hier maak je een account aan en geef je door wat voor stijl je hebt. Je krijgt diverse stijlen te zien en kiest je favorieten. Bovendien selecteer je een aantal merken en vul je overige vragen in over jouw persoonlijke stijl. Daarna krijg je diverse stylisten voorgeschoteld. Dit zijn overigens altijd mensen met een modeachtergrond. Je kunt hun stijlprofiel bekijken en doorgeven van welke stylist jij het liefste advies wil.

Stap 2

Een stylist gekozen? Zij of hij gaat op zoek tussen alle items van Zalando en houdt hierbij rekening met alle doorgegeven voorkeuren. Bij eventuele onduidelijkheden bellen ze je zelfs nog even na om alles op een rijtje te krijgen. De stylist stelt één tot twee outfits voor je samen.

Stap 3

Na vijf tot zeven werkdagen krijg je de outfit(s) gratis thuisgestuurd. Verruil de pashokjes voor je woonkamer en pas alles op je gemakje thuis. Tevreden? Dan hou je de kleding. Is (een deel) niet naar wens of is het niet de juiste maat? Je ruilt of retourneert precies wat jij wil, met 100 dagen Zalando retourrecht.

Enthousiast en wil je dit vrijblijvend proberen? Ga dan hier aan de slag met Zalon en voorkom miskopen. Of heb je dit al eens geprobeerd? Wij zijn benieuwd naar je ervaring en vinden het leuk als je die achterlaat in een reactie. Alvast veel plezier van je nieuwe kleding!

Gouden tip van Goedkoop.be

Toch liever je eigen outfit samenstellen? Ontdek dan hier de huidige Zalando Lounge kortingen, zodat je voordeel meepakt. Veel shopplezier!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.