Valentijnsdag commercieel? Het overlevingsplan! - Goedkoop.be

Valentijn: Hate it! Tijd voor een reddingsplan

Door
Laatste update op 0 reacties

Valentijn is als feestdag helemaal (nog) niet zo wijdverspreid als pakweg Kerstmis of Sinterklaas, maar het laat de gemoederen daarom niet minder onberoerd. De dag van de liefde telt evenveel voor- als tegenstanders. Tot welk kamp behoor jij?

Vind je Valentijn bovenal een commercieel uitgebuite feestdag die je liefst van al overslaat? Tijd om verder te lezen, want ook voor de tegenstanders van Valentijn hebben we enkele toptips op een rijtje gezet om deze dag probleemloos te overleven. Tel je toch stilletjes de dagen af tot 14 februari op de kalender verschijnt, klik dan snel door naar Valentijn: Love it! Tijd voor romantiek.

Tegenstanders van de ‘officiële’ dag van de liefde sommen zonder verpinken een handvol argumenten op waarom ze Valentijn liever niet vieren. Van ‘een en al commercie’ tot ‘je toont beter elke dag je liefde voor de ander’, redenen genoeg om 14 februari net als elke andere dag door te brengen. Of misschien laat je als single het kleffe gedoe met plezier aan je voorbijgaan. Wij zetten die argumenten graag nog wat kracht bij.

Je bent elke dag bijzonder!

 

Gouden tip van Goedkoop.be

Er zijn duizend manieren om een lieve boodschap achter te laten voor je vriend(in), man of vrouw. Zeker met alle social media zoals Facebook en Twitter.

Wil je echt eens origineel uitpakken, kies dan de Tweet-memoblaadjes. Je schrijft er een zeer persoonlijke Tweet op. Niet voor een heleboel volgers, alleen voor die ene speciale persoon. Waar dan ook in huis kleef je de Tweets, op een hoofdkussen, aan de douchedeur, de koelkast... het jaar rond.

Getest en helemaal goedgekeurd!

Waarom zou je verplicht je liefde voor de ander moeten tonen op 14 februari, terwijl je elk jaar nog 364 andere dagen hebt om het te doen? Alsof je alle moeite moet opsparen tot die ene dag, om er dan voor een jaartje weer vanaf te zijn. Neenee, dat is te gemakkelijk.

Tegenstanders van Valentijn zien het anders. Zij tonen liefst elke dag hun liefde voor de ander. Op zondag een ontbijt op bed, midden in de week een ruiker bloemen meebrengennaar huis of een lief kattenbelletje in de brooddoos... Ideetjes genoeg om van elke dag iets bijzonders te maken. Daar heb je geen volle bankrekening, laat staan een speciale dag, voor nodig.

Slim bekeken

Rond de valentijnsperiode, zo vanaf de laatste week van januari, pakken een boel winkels uit met speciale promoties voor dé dag van de liefde. Ook al ben je tegenstander van het hele gebeuren, een beetje korting wil iedereen. Of niet soms?!

Die citytrip die je in gedachten had met vriendinnen, het weekendje weg dat bovenaan je reislijstje prijkt... Dit is het moment om het voordelig te boeken. Het hoeft helemaal niet tijdens het valentijnsweekend. Je pikt gewoon de korting mee en klaar, genieten maar.

Ligt er een verjaardag of andere belangrijke gebeurtenis in het verschiet? Kies nu een mooie ruiker bloemen uit en laat die op de juiste dag afleveren. Euroflorist geeft 11% korting voor Valentijn, maar je gebruikt de code net zo goed voor een andere gelegenheid. Of wat dacht je van gepersonaliseerde, overheerlijke M&M's? Ontdek hier of je korting krijgt.

Als koppel geen fan van Valentijn, of als single de dag flink doorkruist in je agenda? Met deze tips is het gedaan met de ergernis op 14 februari!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.