Valentijn 2018: Romantiek ten top op 14 februari - Goedkoop.be

Valentijn: Love it! Tijd voor romantiek

Door
Laatste update op 0 reacties

Valentijn is als feestdag helemaal (nog) niet zo wijdverspreid als pakweg Kerstmis of Sinterklaas, maar het laat de gemoederen daarom niet minder onberoerd. De dag van de liefde telt evenveel voor- als tegenstanders. Tot welk kamp behoor jij?

Hou je wel van een serieuze portie romantiek, overgoten met een sausje drama en niet te vergeten, enkele snuifjes rode tinten, pluimpjes en heerlijk geurende rozen? Staat 14 februari al een tijd met rood hart omcirkeld op de kalender? Dan is dit een absolute must read. De “ik-tel-van-13-naar-15-februari’-clan verwijzen we graag naar Valentijn: Hate it! Tijd voor een reddingsplan.

Terug naar de echte Valentijn-addicts. We hebben vandaag een aantal tips klaar voor de perfecte 14e februari, zonder daarbij een privéjet te hoeven inhuren voor jouw geliefde. Geen geplunderde rekeningen als het van ons afhangt, alleen geweldige tips waar je gegarandeerd mee scoort.

Originaliteit troef

Om je Valentijn te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt, heb je geen uitpuilende bankrekening nodig. Het zit hem vooral in de originaliteit, hoeveel heb jij over voor de liefde van je leven?

Ben je geen keukenwonder dat elke dag in de potten roert, dan bestaat er geen betere verrassing dan een zelfgekookt diner. Nee hoor, je hoeft niet per se aan de slag met kaviaar en oesters. Kijk maar eens in de Dagelijkse Kost-kookboeken van Jeroen Meus. Makkelijke recepten, budgetvriendelijk en feestelijk! Heb je meteen een duur restaurantbezoek uitgespaard én klopt er aan de andere kant van de tafel een hartje des te meer voor jou. Dubbele win.

Niet alleen uit je eigen kookpotten borrelt de originaliteit op. We blijven nog even in de keuken en richten onze pijlen dit keer op de koelkast. Je kleeft stiekem een gedicht in magneetjes op de koelkast, de verschillende sets van Koelkastpoëzie helpen je hierbij. Je vriend(in) zal de ochtend van Valentijn versteld staan van zo’n originele koelkast. Later gebruik je de magneetjes voor kattenbelletjes, grappige zinnetjes of to do-lijstjes. Of een antwoordgedicht, wie weet...

Samen genieten

 

Gouden tip van Goedkoop.be

Niet iedereen heeft het geluk bij elkaar te zijn met Valentijn. Misschien zit je net voor het werk in het buitenland of houden andere bezigheden jullie uit elkaars buurt.

Een bloemetje maakt de afstand meteen goed. Via Euroflorist bestel je een boeket en andere extraatjes. Je laat het afleveren op een adres en moment naar keuze.

Goedkoop.be zou Goedkoop.be niet zijn als er geen korting te rapen viel. 11% korting nog wel, met onze exclusieve kortingscode!

Nog leuker wordt het als jullie samen kunnen genieten. De periode rond Valentijn pakken reisaanbieders uit met extra kortingen op citytrips en weekendjes weg. Bij Weekendesk bijvoorbeeld, daar zijn kortingen tot 65% geen uitzondering voor ontspannende weekendjes met als thema wellness, natuur en nog veel meer. 

Sputtert je portemonnee toch tegen voor een weekendje, ondanks de torenhoge kortingen? Hou het dan ‘homemade’  met een verwenavondje. Rozenblaadjes op bed geven al een eerste hint, een lekker heet bad met glaasje bubbels erbij mag niet ontbreken. Nog meer wellnessideetjes lijsten we op in “Thuis genieten van een goedkoop dagje wellness”. De rest laten we aan jouw fantasie over!

Hoe ben jij van plan jouw Valentijn te verrassen? Hoe meer tips, hoe meer liefde op 14 februari, dus deel ze gerust!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.