Valentijnsdag 2018: zó vind jij een Valentijn! - Goedkoop.be

All you need is love?! Zo vind jij je Valentijn!

Door
Laatste update op 0 reacties

Overal waar je loopt, gaat en staat, word je bedolven met grote rode harten, bloemen, mierzoete kaartjes, chocolade... Het is weer bijna Valentijnsdag en dat zul je geweten hebben. De commercie speelt er volop en vrolijk op in. Jij daarentegen wordt er iets minder vrolijk van. Je wordt weer eens flink met de waarheid geconfronteerd; je bent single. Je hebt geen partner om lief en leed mee te delen. Al zou je maar (weer) wat graag met iemand gelukkig zijn.

Nu kun je rondom de 14e februari onder een steen kruipen, denken dat er niemand op deze hele wereld is die bij jou past en verdrinken in medelijden.... Of je onderneemt eindelijk actie. Vind die Valentijn waarnaar je verlangt.

Overal al gezocht en alles al geprobeerd denk je? Misschien lukt het je wel met de ‘Hoe vind ik mijn droomprins(es)’ tips van Cupido van dienst Goedkoop.be.

 

1. You’ve got mail

Steeds meer mensen vinden de weg naar het internet. Het is dan ook een populaire manier geworden om in contact te komen met andere leuke singles. Singles met dezelfde sociale achtergrond, interesses of levenservaring ontmoet je op speciale datingwebsites zoals Seniorengeluk en Alleenstaande-mama’s.be.  Uiteraard zijn er ook de algemenere varianten zoals Parship.be.

Inschrijven bij een datingsite hoeft je niks te kosten. Vaak is de inschrijving gratis en kun je al snel op zoek naar jouw droompartner. Wil je echter gebruik maken van de extra diensten -in een zogeheten full membership - die de website te bieden heeft, dan betaal je hiervoor wel een kleine vergoeding.

Omdat alle internetdatingsites de liefde uiteraard een warm hart toedragen, profiteer je rond Valentijnsdag van mooie aanbiedingen. Misschien volstaan 3 dagen gratis full-membership om de liefde van je leven te ontmoeten.

Een paar dingetjes waar je op kunt letten bij het aanmaken van een profiel:
  • Als je geen beroemd fotomodel bent of bekende sporter, doe dan ook niet alsof.  Geef een eerlijke beschrijving van je uiterlijk, interesses, werk, enz. Komt het dan uiteindelijk tot een ontmoeting, dan zal je date ook niet geweldig teleurgesteld zijn.
  • Je pincode, het saldo op je bankrekening en het adres van je bakker... het zijn zaken waarvan je je eventuele levensgezel niet op de hoogte hoeft te brengen. Hou het, zeker in de beginfase, wat vlakker.
  • Klikt het en besluit je na een tijdje om met elkaar af te spreken, doe dit dan altijd een eerste keer in een openbare gelegenheid. Spreek af in een café, restaurant of een park waar zeker nog andere mensen zijn.

2. Je droomprins bij kassa 3

Ben je niet helemaal overtuigd van het internetdaten of vind je het niet helemaal veilig? Geen nood, er zijn nog genoeg andere plekken waar jouw droomman of -vrouw komt.

Je zou niet de eerste zijn die zijn/haar grote liefde op een onverwachts moment tegen het lijf loopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een supermarkt romance?

Ga altijd verzorgd de deur uit zodat je een goede eerste indruk maakt. Kom je dan een mooie verschijning tegen bij de koekjes, hoef je je niet te verstoppen. Vraag aan hem of ie iets wilt pakken waar je niet bij kunt of maak een grapje over de inhoud van zijn boodschappenmandje...

Vaak kun je aan de inhoud van iemands winkelmand al zien wat voor type persoon hij of zij is.

Andere plekken waar je wel eens de zoon van je schoonouders kunt tegenkomen zijn:

- Het restaurant waar je gaat lunchen
- De bibliotheek
- Het park tijdens het hond uitlaten of hardlopen
- De platenwinkel
- De bakker

3. Gedeelde passie

Hebben vrienden en vriendinnen het geluk in de liefde al wel gevonden en ga je daarom ook niet meer zo vaak uit? Zoek naar nieuwe hobby’s en interesses, schrijf je hiervoor in of ga gelijk aan de slag. Naast het feit dat je bezig bent met iets leuks, is er ook een grote kans dat je hier iemand ontmoet met dezelfde passie.

  • Meld je aan voor vrijwilligerswerk
  • Neem een abonnement bij de fitness
  • Sluit je aan bij een wandelclub
  • Doe mee met die gedichtenwedstrijd
  • Boek een actieve vakantie

4. Liefde op het eerste gezicht?

Gouden tip van Goedkoop.be

Op zoek naar die lieve, betrouwbare partner en is online daten niet echt iets voor jou? Ga het grote speeddate-avontuur aan en schrijf je in bij CityDate.be voor een avondje vol nieuwe ontmoetingen in de omgeving.

Heb je graag persoonlijk contact tijdens het daten, ga je niet wachten totdat je op de ware botst in de supermarkt en ben je bij de wandelclub ook nog tegen niemand aangelopen? Dan is er nog het speeddaten!

Je schrijft je in voor een speeddate-sessie en praat die avond met meerdere vrijgezellen. In een gesprek van slechts een paar minuten probeer je erachter te komen of het klikt. Is er een wederzijdse klik bij één van de deelnemers dan worden contactgegevens uitgewisseld.

Op o.a. Citydate.be en smartvibes.be kun je je inschrijven voor een speeddate-sessie.

Heb je ervaring met internetdaten of misschien wel speeddaten? En heb je leuke of minder leuke ervaringen hiermee? Wij zijn er super benieuwd naar! Deel hieronder met ons jouw meest opmerkelijke, bijzondere verhalen op het gebied van daten.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.