Laatste schooldag: eersteklas bedankjes voor juf en meester! - Goedkoop.be

Laatste schooldag: eersteklas bedankjes voor juf en meester!

Door
Laatste update op 0 reacties

Bijna zomervakantie en dus ook bijna de laatste schooldag! De hoogste tijd om die lieve juf of meester van jouw kleine boef nog eens op de valreep in het zonnetje te zetten. Want zeg nu zelf, zij/hij heeft wel een bedankje verdiend, is het niet? Een doosje of reep chocola, natuurlijk zal het in de smaak vallen. Het kan echter veel origineler. Wil jij weten hoe jij bedankt op een persoonlijke, grappige manier? Snel verder lezen dan!

In goede handen

Je wist het hele schooljaar door dat jouw kleine spruit in goede handen was. Dit mag best wel eens gezegd worden. Letterlijk, wel met een knipoog. Koop een zeeppompje met een lekker geurende zeepgel en haal hier het bestaande etiket vanaf. Met plakletters maak je de tekst ‘Juf bij u was ik in goede handen’. Je kunt het er uiteraard ook met een marker mooi opschrijven. En eventueel, mocht je dat leuk vinden, kun je het pompje door zoon- of dochterlief laten betekenen.

Een ander ideetje om te zeggen dat je zoon of dochter in goede handen was, is door een kleine tube handcrème en handgel te kopen, bijvoorbeeld hier bij de HEMA. Steek dit in een leuk zakje en maak er een label aan met opnieuw de tekst ‘Bedankt dat ik bij u in goede handen was’.

Tikkeltje slimmer

Uiteraard leren de kids op school heel veel bij. Om de leerkracht te bedanken voor alles wat ze geleerd hebben zijn onderstaande ideetjes super leuk!
Vul een buisje met gekleurde Tikkels (snoepjes) en hang hier een sierlijk labeltje (lfeestelijke labels koop je hier bij HEMA kant-en-klaar) aan met de tekst: Bedankt juf/meester! Door u ben ik weer een tikkeltje slimmer! Mocht het nu moeilijk zijn om aan deze snoepjes te komen, kun je ook altijd nog Tic Tac nemen.

Het volgende ideetje is eigenlijk een beetje hetzelfde als het hierboven genoemde bedankje. Alleen dan neem je geen Tikkels maar Smarties. Je kunt ze ook in een buisje doen, maar een klein potje is net zo grappig. Hier wordt de tekst dan: ‘Thanks voor making me a Smartie’.

Is de juf of meester een echte smulpaap en wil je iets lekkers, maar ook iets geinigs geven? Lees dan zeker ook hier eens ons artikel 'Een bedankje met klasse!'.

Iets heel anders, maar ook geinig is dit stofveger-en-bliksetje. Bij een winkel zoals HEMA of Action, bestel je dit voor een enkel eurootje. Maak van plakletters de tekst ‘Bedankt voor alle leerStof van het afgelopen jaar’. Geen beschikking tot plakletters, schilder het er met sierlijke letters op.

Kleurrijk jaar

Het was een fantastisch jaar! En dat mag de juf/meester best weten. Hoe je dit op een grappige manier vertelt? Wel, kijk maar eens naar het onderstaande ideetje.

Je neemt één of een set van drie highlighters (markeerstiften) en pakt deze leuk in. Bijvoorbeeld in een vrolijk zakje of in een stukje inpakfolie met een lintje erom. Hang er een leuk kaartje aan en schrijf daar op: jij was de highlight in m’n schooljaar!

Je kunt er ook van maken dat het een kleurrijk, geweldig schooljaar was en dat het nu tijd is om lekker bij te kleuren!

Toppertjes!

De juf/meester is een echte topper met een hart van goud! Hier een paar ideetjes om dat in een persoonlijk bedankje uit te drukken.

Koop van die vrolijk gekleurde vrieslollies, maak hier met lintjes en folie een mooi pakketje van en schrijf op het kaartje ‘Bedank! Je bent de coolste juf/meester!’

Een juf of meester met een groot hart, die verwen je natuurlijk op de laatste schooldag met, jawel hartjes! Misschien heb je nog wel een oud groentepotje staan of koop anders een klein potje. Vul dit met snoephartjes en laat je zoon of dochter eventueel er nog een mooie tekening op schilderen. ‘Voor de grootste sweathart, het was hartstikke leuk dit schooljaar’ is hier erg toepasselijk.

Zijn deze bedankjes nog net niet helemaal dat wat je zoekt? Geen stress, ontdek hier in ons artikel 'Einde schooljaar: geslaagde cadeaus voor de juf of meester' nog meer grappige ideetjes.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.