Uit met kinderen: 3x slimme zomertips voor ouders! - Goedkoop.be

Gespot op TV OOST: zomerse tips voor ouders!

Door
0 reacties Meer Dagje Uit

Heb je ons eerste en tweede spotje gezien op TV OOST en kun je niet wachten op nog meer slimme tips? Dan maken we je nu ontzettend blij, want het grote moment is daar; het derde filmpje is live! Heb je het nog niet gezien? Wees gerust, hieronder kun je het filmpje nog eens bekijken en ontdek je nog meer onmisbare tips.

Wat het precies is, dat houden we nog heel eventjes geheim. We verklappen al wel, heb je (klein) kinderen, dan kunnen onze tips wel eens heel handig zijn deze zomer! Nieuwsgierig? Snel verder scrollen!

Makkelijk terugvinden

Het is bijna zomervakantie en wellicht staan er verschillende leuke daguitstapjes op de planning. Verkoeling op het strand of aan het zwembad, een middag naar het pretpark… Als (groot)ouder weet je als geen ander dat als je even niet oplet, je je kind zo uit het oog verloren bent. Dat wordt zoeken, zoeken, zoeken maar. Of toch niet? Met deze tip wordt het een stuk gemakkelijk om je kind snel weer terug in je armen te sluiten. Schrijf simpelweg met stift je telefoonnummer op zijn of haar arm, laat het even drogen en spuit er dan wat pleisterspray overheen. Het telefoonnummer blijft zo de hele dag goed leesbaar en kan niet uitgeveegd worden. Super handig! Meteen even uittesten? Koop hier direct bij 24pharma een busje pleisterspray!Geen plakhandjes

Een tropische zomerdag, daar hoort uiteraard een verfrissend waterijsje bij. Lekker zo’n ijsje, maar je weet vast ook wel wat voor een plakzooi het kan geven. Dat behoort met deze geniale en eenvoudige tip ook tot de verleden tijd. Zorg dat je een papieren cupcakevorm bij de hand hebt en prik hier het stokje van het waterijsje doorheen. Zo creëer je als het ware een opvangbakje voor het lekkende ijsje. En dan smullen maar!

Een comfortabel stranddagje

Zon, zee en strand… Dat is toch het ultieme zomergevoel?! Een uitstapje naar de kust staat dan ook waarschijnlijk bij velen op planning. Gaat de kleine telg mee, dan mag je ook zeker deze tip niet missen. Om er voor te zorgen dat je niet de hele tijd achter je kindje aanhobbelt en te voorkomen dat deze almaar zandhapt, maak je van een oud hoeslaken een comfortabele speelplek. Je legt de hoes neer en zet in alle hoeken een zwaar(der) object. Denk bijvoorbeeld aan je koelbox of strandtas. Zo creëer je een plekje dat vrij blijft van zand. Natuurlijk moet je blijven opletten, maar het geeft al wel wat meer rust.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.