Einde schooljaar: originele bedankjes voor juf en meester - Goedkoop.be

Een bedankje met klasse!

Door
Laatste update op 0 reacties

Zon, zee, strand, daguitjes... de zomervakantie staat weer voor de deur! En dat betekent dat de kinderen weer voor acht weken vaarwel zeggen tegen hun klasje en afscheid nemen van meester of juf. De persoon die het hele jaar goed gezorgd heeft voor zoon- of dochterlief verdient natuurlijk een gepast afscheidscadeautje. Hier alvast een aantal originele bedankjes voor je op een rij!

Smakelijke traktatie

Het zit d’rop

Deze zoete traktatie is binnen no time klaar en zal zeker in de smaak vallen. Het enige wat je nodig hebt, is een glazen potje, stiften die geschikt zijn voor glas en een berg drop.  Je kunt zelf een boodschap op het potje schrijven of je kunt de kinderen fijn laten kliederen. Een persoonlijk etiket en een mooi lint kan een prima alternatief zijn voor de stift.

Genoten

Dit bedankje is een leuke verwijzing naar hoe jouw kleine boefje het schooljaar heeft ervaren. Hij of zij heeft echt genoten! Pas hetzelfde concept toe als bij de drop, maar dan met heerlijke nootjes.

In de soep gelopen

Die lieve juf of meester zorgt er iedere dag weer voor dat jouw kind iets leert en dat niks in de soep loopt. Hoe leuk is het dan om te bedankje met een vrolijk soeppakketje. Je kunt een zakje soep nemen en deze met soepstengels en servetten mooi inpakken. Of je bestelt bijvoorbeeld bij YourSurprise een grote mok met de naam van de juf of meester erop gedrukt. Deze kun je daarna zelf vullen met een zakje soep en een bijpassende lepel.

Uitzwaai-cadeautje

Ajuu Paraplu

Met dit uitzwaaicadeautje zeg je letterlijk en figuurlijk ajuu paraplu. Alle kindjes uit de klas mogen een verfhandje op de paraplu zetten. Naam eronder en voilà je hebt een super persoonlijk afscheidsgeschenkje in handen.

(Op)schorten

Het idee van de verfhandjes kun je uiteraard op meerdere artikelen toepassen. Wat dacht je van een tof schort? Gekleurde handjes van de kinderen op een eenvoudige schort, simpel om te maken met een geweldig resultaat! Eventueel kun je bij HEMA een klasfoto op de schort laten drukken, waarna je het opvrolijkt met eigen tekeningen of tekst.

We knijpen er tussenuit

Een afscheidscadeautje hoeft niet veel geld te kosten. Koop een grote zak wasknijpers en laat deze door alle kinderen thuis versieren. Je kunt ze aan een koord hangen met een persoonlijke boodschap ertussen geknepen. Je kan ze ook in de vorm van een zonnetje aan een stuk karton knijpen.

Tijdloos bedankje

Bedankt voor je thyme

Het geven van een thyme(thanks for your time) plantje is een leuke manier om dankjewel te zeggen voor de tijd dat de juf of meester klaarstond voor de kinderen. Een fris geschenkje dat later ook nog van pas komt.

Tijd voor vakantie

Eindelijk vakantie. De juf of meester heeft er een drukke periode op zitten en nu kunnen ze wel wat relaxtijd gebruiken. Die tijd kunnen de kids letterlijk geven en wel in de vorm van een gepersonaliseerde klok. Bij YourSurprise kies je uit verschillende modellen.

Leukigheidje voor de liefste

Je bent fanTAStisch

De lieve juf laten weten dat ze geweldig is, dat kan met deze fanTAStische attentie. Geef haar een unieke tas cadeau die je laat bedrukken met een persoonlijke foto of boodschap. Je kunt er ook voor kiezen om de kinderen zelf te laten tekenen op een linnen tas.

Favorietje

De juf of meester kan met dit geschenkje in de zomervakantie naar hartenlust cocktails drinken. Bij de HEMA bestel je een handige cocktailpot en je steekt deze vol met (favo)rietjes. Een zomers presentje van alle favorieten van de juf/meester. De cocktailpot vul je aan met persoonlijke bedankbriefjes van de kinderen.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.