Bedankt juf en meester; origineel cadeau einde schooljaar - Goedkoop.be

Einde schooljaar! Geslaagde cadeaus voor de juf of meester

Door
Laatste update op 0 reacties

Het einde van het schooljaar is in zicht! Voor acht weken zeggen de kinderen het schoolplein, het klaslokaal en natuurlijk de juffrouw of meester vaarwel. De hoogste tijd om eens aan een tof bedankje te gaan denken.

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we hier enkele unieke ideetjes voor je opgesomd. Kijk snel verder en sluit het schooljaar in stijl af.

Zonnige traktaties

Het schooljaar zit erop, tijd voor een zonovergoten vakantie. Met deze bedankjes trakteer je de juffrouw of meester op een zomers cadeautje waar ze in de vakantie zeker en vast iets aan gaan hebben.

Gemaakte stappen

Wat te denken van een stel vrolijke flipflops. Vraag naar de schoenmaat van de juf of meester en koop voor een paar euro een paar slippers. Schrijf er bijvoorbeeld met permanent stift op ‘bedankt voor de stappen die we gemaakt hebben’, een andere persoonlijke boodschap en/of de namen van de kinderen.

Het liep gesmeerd

Liep het allemaal gesmeerd dit schooljaar? Bedank de juf of meester hier dan voor met het volgende zonnige cadeau; een limonadetap of een mason jar gevuld met zonnecrème. Het potje zelf kun je eventueel nog beschrijven met porseleinstiften. Een leuke tekst kan zijn: ‘Het liep allemaal gesmeerd, tijd om bij te tanken’.

Handdoek in de ring

Voor acht weken gooien de kids de handdoek in de ring. Dat wordt uitzwaaien met een wel hele grote zakdoek ?. Je kunt er voor kiezen om een handdoek te laten bedrukken met naam en/of foto bij YourSurprise. Ook zou je zelf ergens goedkoop een strandlaken op de kop kunnen tikken en hier met textielstiften de omtrekken van de kinderhandjes op kunnen tekenen.

Een verrukkelijk presentje voor die zoete

De liefste juf of meester moet uiteraard bedankt worden met een ‘zoet’ presentje. Met de onderstaande presentjes zeg je op een heerlijke manier tot ziens. Bovendien is het super gemakkelijk in elkaar te knutselen en kost het niet veel.

In je mars hebben

De kinderen hebben weer heel wat bijgeleerd het afgelopen schooljaar. Ze hebben nog meer in hun mars. Hoe leuk is het om dit letterlijk te nemen en een potje te vullen met Marsjes.

Voor de tofste juf of meester

Heeft jouw kindje de tofste juf of meester die er is? Laat het weten met een smakelijke Chokotoff traktatie.

FANTAstisch schooljaar

Met niets meer dan enkele flesjes Fanta laat je op een verfrissende manier weten dat het een fantastisch schooljaar was.

 

Even lekker uitblazen

Na een druk schooljaar, vol goede zorgen voor de kindjes, mag de juf of meester wel even lekker uitblazen. Fijn ronddobberen op zee of in het zwembad, met deze grappige bedankjes gaat dat zeker wel lukken.

See you later alligator

See you later alligator, in a while crocodile… Deze opblaaskrokodil bestel je bijvoorbeeld bij de Bart Smit of koop je bij de Action voor een paar euro. Schrijf met een watervaste stift de namen van de kinderen erop en een leuke groet. De meester of juf kan zo lekker chillen, maar denkt ook tijdens de vakantie nog heel eventjes aan de lieve kindertjes.

Gebakken zitten

We ‘donut’ know what we would have done without you… De opblaasbare donut is een must-have voor deze zomer. Hoe tof is het dan ook om dit cadeau te geven aan de coolste juf of meester. Voor minder dan €5 bestel je hem in de Fun webshop of bij een winkel zoals Kruidvat. Vind je een opblaasbare donut niet het meest geschikte cadeau, dan kun je er ook eens aan denken om zelf donuts te bakken met dezelfde boodschap ‘We ‘donut’ know what we would have done without you’.

Nog niet helemaal het idee waarnaar je op zoek was? Lees dan ons artikel ‘Een bedankje met klasse’ eens voor nog meer inspiratie.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.