Jommeke strips gepersonaliseerd: lees hier de review! - Goedkoop.be

Getest gepersonaliseerde Jommeke strip: ‘Lowie was super enthousiast!’

Door
Laatste update op 0 reacties

Wat kan het af en toe lastig zijn om met een origineel cadeau op de proppen te komen. Wat moet je geven bij bijvoorbeeld een jubileum, een verjaardag of communie? Wel, daar weet Liesbet de Keersmaecker nu wel een antwoord op te geven. Zij mocht van ons bij YourSurprise een Jommeke strip personaliseren en hierover een review schrijven voor Goedkoop.be. Lees snel haar ervaring en zie of jij heel binnenkort ook iemand gaat verblijden met dit te gekke, super persoonlijke cadeau!

Uitgelezen kans!

Ik had op Facebook gezien dat er een actie was waarbij je een gepersonaliseerde Jommeke strip kon winnen. Om kans te maken op deze prijs moest je op Goedkoop.be in een reactie laten weten waarom jij deze Jommeke strip zou moeten reviewen. Ik twijfelde geen seconde, aangezien wij hier thuis met een heuse Jommeke fan zitten. Dit is namelijk mijn zoontje Lowie van 8 jaar. Omdat hij zo’n groot fan is en graag leest, zou dit een geweldig cadeau zijn voor z’n communie. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik per e-mail te horen kreeg dat ik deze strip mocht maken op YourSurprise.be.

Strip maken

Na wat mailverkeer vooraf, kreeg ik een persoonlijke code toegestuurd om mijn bestelling geheel gratis uit te voeren. Aangezien mijn zoontje zijn communie al deed in het weekend nadien, ben ik er direct ingevlogen. Zo wist ik zeker dat ik op tijd zou zijn, al hoef je bij YourSurprise nooit lang op dit cadeau te wachten. Ik ben naar de website van YourSurprise gegaan en daar waren de stappen die je moest doen om een bestelling te plaatsen, vrij duidelijk. Ondanks ik geen computerkrak ben, ging het dus redelijk vlot.

Bij de eerste stap geef je de naam van je kind in en vervolgens voeg je een mooie foto toe, mocht je dat willen. Je hebt de keuze of je de foto uploadt uit je bestanden op je computer of van Facebook. Je kan de foto gemakkelijk bijsnijden, zodat deze altijd perfect past.
Als je het leuk vindt zet je er vervolgens een persoonlijke tekst bij. De naam komt op de harde voorkaft en de foto en persoonlijke boodschap op de tweede pagina. De foto en naam komen ook op de achterzijde van de strip te staan. Wat ons zoontje helemaal geweldig vond, is dat professor Gobelijn in de tekstballonnetjes echt belt naar hem. SUPER!

Wij waren dus heel tevreden over YourSurprise. Ook heb ik eens gekeken naar de andere dingen die ze aanbieden die je allemaal kan personaliseren. Amai zoveel keuze... Van tassen tot chocolade tot kleding, echt tof!

Een blije ontvanger

We kregen onze bestelling één dagje later dan voorzien maar nog goed op tijd om ons cadeau op zijn communiefeest af te geven. Je kunt je bestelling overigens op de voet volgen. Je krijgt hiervoor zelfs nog een extra mail. Meestal duurt de bestelling maximaal drie dagen en als je vragen hebt, kan je die altijd stellen.

Het was spannend afwachten naar het resultaat. Elke dag nieuwsgierig in de brievenbus kijken... En dan, ja hoor, het is er!
Het boek zat goed ingepakt in een harde wikkeldoos toen we het ontvingen. We konden er zelfs langs de zijkant in kijken om te zien of alles in orde was en er niets was misgelopen. De wikkeldoos bleef zo zelf nog mooi om af te geven.

Lowie was super enthousiast! Ondanks het mooie weer heeft Lowie de strip al uitgelezen, helemaal relaxed. Hij voelde zich net als Jommeke, maar dan met bril. Hij heeft zelfs bij de ballonplooiclown speciaal een papegaai laten maken, net als Flip!

Ook de familie, vrienden en collega's hadden erg veel interesse en vonden het een heel leuk cadeau!
Nog eens een dikke merci van een fiere mama, Liesbet De Keersmaecker!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.